Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti magatokra veszítek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti magatokra veszítek ezt a már hétköznapossá vált trágárkodást?

Figyelt kérdés

Nagyon gyakran hallani az a ronda kifejezést hogy f@szszopó. Elég csak bekapcsolni egy focimeccset és megy a "háléáléáléáléóóóóóó f@szszopó xy"

Most ugye a qrvárá nem sértődnek meg a nők mert azért csak kis részük az.Dugni jóformán mindenki szokott de ilyen trágárkodás nincs hogy "dugó".Amelyik nő márpedig nemi életet él az szokott orális szexelni is.Nos ez a kifejezés sért titeket nőket ánblok, vagy egyszerűen eleresztitek a fületek mellett....ja még annyit hogy úgy értem nem is kifejezetten nektek mondják csak meghalljátok valahol,ekkor nem veszitek magatokra hogy " nahát olyat én is szoktam, legalábbis volt már rá példa jujj"

2011. jún. 4. 17:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha ezt konkrétan mondják valakire, akkor sértő. De úgy általában ez csak egy trágár kifejezés. A b...szd meg-et sem szó szerint kell venni.
2011. jún. 4. 17:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

:DDDDDDDDD

azt nem a nőknek címezik, hanem az ellenfél csapat szurkolóinak, akik között vannak nők és férfiak is egyaránt.

2011. jún. 4. 17:23
 3/8 anonim ***** válasza:
49%
A f@szszopó a bu.zi szinonímája. Hogy magamra veszem-e, ha azt mondanák rám, hogy bu.zi. Nem mert nem vagyok az, nem is lehetek. :D 17/L
2011. jún. 4. 17:26
 4/8 A kérdező kommentje:

de a b@szd meg az olyan megfoghatatlan....már mindenre rámondják."nehéz volt a doga b@szd meg", "rövid a vakáció b@szd meg", "keserű a kávé b@szd meg" de mit???a dogát,a vakációt a kávét????azért nem sértődnek meg rajta mert személytelen.

"a b@szd meg az anyád" viszont pl már szószerint vehető

2011. jún. 4. 17:26
 5/8 A kérdező kommentje:

szerintem a bu.zi az a homoszexuális/leszbikus sértő megfelelője és nem szinonímája a f@szszopónak

a f@szszopó szerintem az aki(lehet akár nő akár férfi) beveszi a szájába más péniszét és szopja

2011. jún. 4. 17:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezeket nem kell szószerint érteni. Ha azt mondod egy nőnek,hogy "csókolom",azt se érted már szószerint.
2011. jún. 4. 17:44
 7/8 A kérdező kommentje:
hát a csókolom nem kifejezetten smárolást jelent.a régi történetírók is írtak olyat hogy Szent Imre megcsókolta a szerzeteseket Mórt radásul 7szer. régen azt is csóknak mondták amit mi most puszinak.innen maradt a "csókolom" népszerű köszöntés napjainkra is
2011. jún. 4. 18:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát ha csak úgy hallom az utcán annyira nem zavar a csúnya beszéd (idegességemben én is megeresztek néhány káromkodást), helyzettől függ. Kis taknyos 8-9 évesek mikor any@zzák egymást nagyon irritáló tud lenni, legszívesebben felképelném mindet. Meg alapból ez a "cső vazze, gec b@zdmeg olyan bulát láttam tegnap, azt hittem keresztbe lesz.opom magam" és társai se jönnek be. Ezek ilyen titpikus paraszt, alpári emberek...

De ha csak úgy megereszt valaki 1-2 csúnya szót, az nem érdekel.

Viszont amit még nagyon utálok, ha konkrétan velem beszélnek csúnyán. Már úgy értem, hogy nekem szól.

18/L

2011. jún. 4. 22:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!