Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Létezik még olyan, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan, hogy egy lány vagy nő „ráírjon” egy pasira? (Bővebben kifejtem lent.)

Figyelt kérdés
Létezik még olyan, hogy egy lány vagy nő „ráírjon” egy pasira? (Bővebben kifejtem lent.)

tegnap 16:01
A kérdező szavazást indított:
Igen volt már olyan, hogy ráírtam egy pasira.
Még soha nem csináltam ilyet.
Megvetendőnek tartom azt, hogy ő ilyet csináljon.
10 szavazat
1 2
 1/15 kis kolbász ***** válasza:
95%
Ha egy csajnak bejön egy fickó és meg akarja szerezni, az képes lesz hegyeket megmozgatni. Szóval egy kiéhezett kis kancánál nincs akadály. 😄
tegnap 16:03
 2/15 anonim ***** válasza:
92%

2 személyes példa jutott eszembe hirtelen

1. Egy buli után másnap dél körül rám írt egy csaj akit aznap ismertem meg és dumálgattunk, hogy "kicsit csalódtam hogy nem írtál"

2. Egy nimfomán lány rám írt társkeresőn.

tegnap 16:10
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Itt is írtam már férfiaknak. Szimpatikus, értelemes, jó helyesírású válaszaik voltak. Volt, akivel lefeküdtünk, volt, akivel kapcsolatban éltünk, volt, akivel egyet találkoztunk.
tegnap 16:15
 4/15 Edward Norton ***** válasza:
78%
Régen sok nő rám írt itt. Valamelyik ismerkedni akart.
tegnap 16:18
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is kezdeményeztem már, itt gyk-n és a való életben is. Nem tartom ördögtől valónak, a srácoknak is tetszett.
tegnap 16:31
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Mivel ffi vagyok így csak a tapasztalatom tudom megírni.

Jó pár éve vagyok már a gyk-n,régen még csak-csak írtak, de mostanában már nem jellemző.

Vagy csak én nem kapok üzeneteket...

tegnap 16:45
 7/15 Edward Norton ***** válasza:
78%

Én most regisztráltam vissza kb 4-5 év kihagyás után. Teljesen kihalt az oldal ahhoz képest, hogy milyen volt.

tegnap 16:49
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Én tavaly még írtam jó néhány férfinak az ismerkedés kategóriában, ha szimpatikusnak tűnt a leírtak alapján. Most már tényleg alig akad olyan, akinek szívesen írnék, plusz el is ment a kedvem az egésztől, elengedtem az online ismerkedést.

N

tegnap 16:56
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Vajon mi nem tetszik a válaszomon, amiért le kell pontozni? Személyes tapasztalatomat írtam meg. Már ez se jó ide...
tegnap 17:01
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is kaptam már üzenetet nőtől, de nem ezen a platformon. Utoljára a vágyaid nevű oldalon kb 10 napja írt rám egy nő. Holnap este fogunk találkozni.
tegnap 17:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!