Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elkaphattam tőle valamit, nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkaphattam tőle valamit, nem védekeztem!?

Figyelt kérdés
a héten szexeltem egy lánnyal 3 nappal később meg lázas lettem,ugye ami most is tart,meg hőhullámaim vannak,a segglyukam meg fáj:)+ a torkom,ma reggel azt hittem nem tudok az ágyból kikelni most menjek orvoshoz ha szarul vagyok?
2011. jún. 4. 16:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Viccen kívül mondom, a HIV vírusfertőzésnek az első tünetei (fertőzést követő egy héten belül jelentkezik) enyhe megfázásás / influenzás tüneteket produkál. Pont ezért veszélyes, mert maga az atya úr isten sem ismeri fel.

Ezután a tünetek pár nap után elmúlnak maguktól és akár évtizedekig is tünetmentes marada HIV vírus amíg az AIDS ki nem alakul.

6-8 hét múlva tudsz menni tesztelni, csak akkor tudják kimutatni. Reméljük negatív lesz.

2011. jún. 4. 17:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Na most aztán fonja a haját a srác...
2011. jún. 4. 17:13
 13/14 anonim ***** válasza:

"férfi vagyok és én dugtam a csajt szarrá,szoval a seggbekuki nem volt pálya"

Ja persze. Játszod itt a kemény f.sza gyereket, közben meg jól karóba húztak. K.rva nagy fáradtság lett volna kotont húzni a redvás p.csödre hülye gyerek. Mivel nagy valószínűséggel a válaszolók közül senki sem járt orvosira, takarodjál el szakemberhez és legközelebb az agyadat is használd. Bár egyeseknél a vér vagy ide, vagy oda megy és egyszerre nem megy mindkét helyre, de azért találj ki valamit.

2011. jún. 4. 20:56
 14/14 A kérdező kommentje:
azért nem kellene leoltani,mindenki csinált életében marhaságot....
2011. jún. 4. 20:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!