Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkaphattam tőle valamit, nem védekeztem!?
Viccen kívül mondom, a HIV vírusfertőzésnek az első tünetei (fertőzést követő egy héten belül jelentkezik) enyhe megfázásás / influenzás tüneteket produkál. Pont ezért veszélyes, mert maga az atya úr isten sem ismeri fel.
Ezután a tünetek pár nap után elmúlnak maguktól és akár évtizedekig is tünetmentes marada HIV vírus amíg az AIDS ki nem alakul.
6-8 hét múlva tudsz menni tesztelni, csak akkor tudják kimutatni. Reméljük negatív lesz.
"férfi vagyok és én dugtam a csajt szarrá,szoval a seggbekuki nem volt pálya"
Ja persze. Játszod itt a kemény f.sza gyereket, közben meg jól karóba húztak. K.rva nagy fáradtság lett volna kotont húzni a redvás p.csödre hülye gyerek. Mivel nagy valószínűséggel a válaszolók közül senki sem járt orvosira, takarodjál el szakemberhez és legközelebb az agyadat is használd. Bár egyeseknél a vér vagy ide, vagy oda megy és egyszerre nem megy mindkét helyre, de azért találj ki valamit.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!