Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkaphattam tőle valamit, nem védekeztem!?
Figyelt kérdés
a héten szexeltem egy lánnyal 3 nappal később meg lázas lettem,ugye ami most is tart,meg hőhullámaim vannak,a segglyukam meg fáj:)+ a torkom,ma reggel azt hittem nem tudok az ágyból kikelni most menjek orvoshoz ha szarul vagyok?2011. jún. 4. 16:13
1/14 anonim válasza:
igen menj el orvoshoz feltetlen.....o majd elmondja mi a bajod...
2/14 anonim válasza:
Te..biztos,hogy lány volt?
mennyit ittál? XD
3/14 A kérdező kommentje:
vagy lehet h csak valami influenzás járványt kaptam el a csajtol,mert a farkam rendbe van,nem hugyoztam véreset nem fáj/csíp...
2011. jún. 4. 16:17
4/14 anonim válasza:
Hát ha nem védekeztél, akkor nyilván elkaphattál tőle vmit. Bár nem hiszem, hogy emiatt vagy rosszul.
5/14 anonim válasza:
Ma nekem is hőhullámaim vannak,mert nem megy a klíma.
De a torkomat meg a seggemet nem ßaszták szét!
6/14 A kérdező kommentje:
férfi vagyok és én dugtam a csajt szarrá,szoval a seggbekuki nem volt pálya
2011. jún. 4. 16:24
7/14 anonim válasza:
Én jobban aggódnék a gyerektartás miatt..XDDDD
8/14 A kérdező kommentje:
fogamzásgátló megvolt..amúgy nem a ku.rváért aggódok hanem magamért
2011. jún. 4. 16:37
10/14 anonim válasza:
a biztonsag kedveert azert tenyleg menj el orvoshoz...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!