Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nyelvvel nem megy ugy mint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyelvvel nem megy ugy mint kézzel?

Figyelt kérdés
A barátnőmet az előjáték során szivesebben izgatnám szájjal mint kézzel, de ha megkérdezem, akkor csak annyit mond hogy folytassam kézzel, mert az kellemesebb.. de nekem ez olyan furcsa, meg annyira megkívánom, és már csináltam néhányszor, de nem igényli, és van hogy visszautasitja, de nekem ez olyan rosszul esik. Létezik hogy kellemetlen érzés neki fizikailag? tehát fájdalmat érez? (nem dohányzom, a higiénia nem lehet gond)
2011. jún. 4. 01:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

1:49 vagyok...az előző szakállas beszólásról jut eszembe, h valóban kellemetlen a borosta is ebben az esetben...már csak egy nagyon picike is úgy tud dörzsölni hogy utána napokig fáj...

egyébként eszembe jutott még valami: esetleg tetszik neki, csak "szégyelli magát"... fél tőle, hogy esetleg nem tetszik neked a puncija vagy az illata vagy az íze, emiatt feszeng és rosszul érzi magát, ezt is saját tapasztalatból mondom, én is szoktam ilyesmitől tartani

de pl a saját ízemmel semmi bajom, azt szeretem "másodszájból" kapni :D viszont el tudom képzelni, h valakinek ez is baj legyen, hiszen mindenkinek más az ízlése

2011. jún. 4. 18:54
 12/13 anonim ***** válasza:
én spec nem arra gondoltam h szúr a borosta, hanem a rendes szakállra, ami nem szúr, csak elég viccesen össze tud "koszolódni" ilyenkor
2011. jún. 4. 20:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Egyébként ha a saját ízével van baja, az ellen tudsz tenni úgy, hogy miután ott végeztél, végigcsókolgatod "útközben". Barátom kérés nélkül is úgy szokta megoldani, h először a combomat csókolgatja ami úgyis a környéken van, aztán a hasamat stb, a nyelvét is használja rendesen, stb, és így mire elér a számig, már nem igen érzem rajta. De attól én pl undorodok hha még konkrétan rajta van a száján az egész. Így viszont teljesen jó.

19/N

2011. jún. 5. 01:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!