Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyelvvel nem megy ugy mint kézzel?
1:49 vagyok...az előző szakállas beszólásról jut eszembe, h valóban kellemetlen a borosta is ebben az esetben...már csak egy nagyon picike is úgy tud dörzsölni hogy utána napokig fáj...
egyébként eszembe jutott még valami: esetleg tetszik neki, csak "szégyelli magát"... fél tőle, hogy esetleg nem tetszik neked a puncija vagy az illata vagy az íze, emiatt feszeng és rosszul érzi magát, ezt is saját tapasztalatból mondom, én is szoktam ilyesmitől tartani
de pl a saját ízemmel semmi bajom, azt szeretem "másodszájból" kapni :D viszont el tudom képzelni, h valakinek ez is baj legyen, hiszen mindenkinek más az ízlése
Egyébként ha a saját ízével van baja, az ellen tudsz tenni úgy, hogy miután ott végeztél, végigcsókolgatod "útközben". Barátom kérés nélkül is úgy szokta megoldani, h először a combomat csókolgatja ami úgyis a környéken van, aztán a hasamat stb, a nyelvét is használja rendesen, stb, és így mire elér a számig, már nem igen érzem rajta. De attól én pl undorodok hha még konkrétan rajta van a száján az egész. Így viszont teljesen jó.
19/N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!