Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyelvvel nem megy ugy mint kézzel?
fogaddal nem bénázol véletlen? amúgy meg lövésem sincs.. nekem pont fordítva van a párommal.. a kezemet kb ellöki..:)
de jobb is:) imádom a p*nát kétpofára nyalni
23f
ui.: esetleg a csajszit zavarja az ha kinyalod aztán d*gtok és a szád íze d*gás közben p*nás..
az én párom kb irtózik a saját testének ízétől/"szagától"
és ezért sokszor nem szereti ha kinyalom mert utána nem tudunk smárolni mert p*na ízű lesz a pofim:P
én is ilyen vagyok, a nyalakodásért nem vagyok odáig, meg úgy eleve nem szeretem, ha a csiklómat b.sztatják...mert ha gyengén csinálják, nem érzek semmit és kb mint halottnak a csók, de ha meg erősen, az fáj, mert annyira érzékeny... azt viszont imádom, mikor ujjaznak, mert kb azonnali a hatás, ha jól csinálják :)
21/L
Az előttem szólónak igaza lehet az illatok tekintetében...mellesleg te smároltál már a barátnőddel miután leszopott? Na ugye...
A másik dolog a súrlódási tényező lehet. Lehet hogy a kicsit durvább felület jön be neki.
Próbáld az ujjaddal lágyabban csinálni, ha közelebb fészkeli magát hogy jobban érezze akkor ez lesz a megoldás.
Nekem a nyalás érzése nem olyan intenzív mint ha kézzel csinálja
18L
Az én párom megcsókol miután fél óráig furulyáztam rajta, sőt annyira, hogy a nyelve kb. a mandulámig leér....és fordítva...bár mivel ő több nyállal csinálja a dolgot néha kellemetlen mikor tiszta nyálasan és puncisan csókolgat :D amikor nem csöpög az álláról akkor még jó :D
22L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!