Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nyelvvel nem megy ugy mint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyelvvel nem megy ugy mint kézzel?

Figyelt kérdés
A barátnőmet az előjáték során szivesebben izgatnám szájjal mint kézzel, de ha megkérdezem, akkor csak annyit mond hogy folytassam kézzel, mert az kellemesebb.. de nekem ez olyan furcsa, meg annyira megkívánom, és már csináltam néhányszor, de nem igényli, és van hogy visszautasitja, de nekem ez olyan rosszul esik. Létezik hogy kellemetlen érzés neki fizikailag? tehát fájdalmat érez? (nem dohányzom, a higiénia nem lehet gond)
2011. jún. 4. 01:34
1 2
 1/13 Moszuke ***** válasza:
100%

fogaddal nem bénázol véletlen? amúgy meg lövésem sincs.. nekem pont fordítva van a párommal.. a kezemet kb ellöki..:)

de jobb is:) imádom a p*nát kétpofára nyalni

23f

ui.: esetleg a csajszit zavarja az ha kinyalod aztán d*gtok és a szád íze d*gás közben p*nás..

az én párom kb irtózik a saját testének ízétől/"szagától"

és ezért sokszor nem szereti ha kinyalom mert utána nem tudunk smárolni mert p*na ízű lesz a pofim:P

2011. jún. 4. 01:44
 2/13 anonim ***** válasza:

én is ilyen vagyok, a nyalakodásért nem vagyok odáig, meg úgy eleve nem szeretem, ha a csiklómat b.sztatják...mert ha gyengén csinálják, nem érzek semmit és kb mint halottnak a csók, de ha meg erősen, az fáj, mert annyira érzékeny... azt viszont imádom, mikor ujjaznak, mert kb azonnali a hatás, ha jól csinálják :)

21/L

2011. jún. 4. 01:49
 3/13 A kérdező kommentje:
hm.. lehet hogy ez a puncis ízű smaci a bűnös.. köszi a tippet! ja, a fogam tabu, sőt, szerintem egész érzékien csinálom / azaz csinálnám :/
2011. jún. 4. 01:50
 4/13 Nowan ***** válasza:
100%

Az előttem szólónak igaza lehet az illatok tekintetében...mellesleg te smároltál már a barátnőddel miután leszopott? Na ugye...

A másik dolog a súrlódási tényező lehet. Lehet hogy a kicsit durvább felület jön be neki.

Próbáld az ujjaddal lágyabban csinálni, ha közelebb fészkeli magát hogy jobban érezze akkor ez lesz a megoldás.

2011. jún. 4. 01:51
 5/13 A kérdező kommentje:
2.hszólónak: akkor talán nem is erőltetem, csak nekem ez még új volt, hogy én szivesen csinálnám, errefel ő nem kedveli :/ még nem tul régota élünk szekszuális életet, csupán 2 hónapja kb., de jó tudni hogy vannak lányok akik nincsenek odáig érte, igy magamban már nem fogom keresni a hibát :) köszönöm neked is a válaszod.
2011. jún. 4. 01:54
 6/13 anonim ***** válasza:

Nekem a nyalás érzése nem olyan intenzív mint ha kézzel csinálja

18L

2011. jún. 4. 08:17
 7/13 anonim ***** válasza:
Sajnos ezt csak ő tudja, lehet hogy csak gátlásos.
2011. jún. 4. 08:55
 8/13 anonim ***** válasza:

Az én párom megcsókol miután fél óráig furulyáztam rajta, sőt annyira, hogy a nyelve kb. a mandulámig leér....és fordítva...bár mivel ő több nyállal csinálja a dolgot néha kellemetlen mikor tiszta nyálasan és puncisan csókolgat :D amikor nem csöpög az álláról akkor még jó :D

22L

2011. jún. 4. 11:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha tőle kérdeznéd meg h miért nem szereti vagy hogy hogyan jó neki? Ezt sosem értem,hogy miért vadidegenektől kérdezitek meg hogy mi a jó a párotoknak...
2011. jún. 4. 12:43
 10/13 anonim ***** válasza:
szakállas pasi esetén igazán vicces a dolog :D
2011. jún. 4. 18:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!