Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek, lefeküdjek vele?
25 éves nő vagyok és még szűz, és mitagadás, csúnya vagyok.
Kívánom a sexet, de még senki nem kívánt meg.
Most valaki felajánlotta, hogy lefekszik velem, de nem marad velem, csak egy alkalom volna.
Nem tenném meg.
Mit takar az, hogy csúnya vagy? Ha úgy érzed, arra nem a szex a megoldás, sem az önbizalmadra. A szextől nem leszel szebb, sőt, ami nagy valószínűséggel benne van a pakliban, még rosszabbul fogod érezni magad, mert használtak, mint egy darab húst, kvázi szánalomból. Ráadásul az első sok nőnek egyébként sem jó fizikailag. Én azt javasolnám tegyél azért, hogy jobban néz ki, és az önbizalmad is meg fog nőni. Hidd el akarás kérdése az egész, és adott esetben, bár nem tudom mi a csúnya rajtad, de egy kis edzéssel, megfelelő öltözködéssel, sminkkel, frizurával csodákat lehet művelni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!