Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek, lefeküdjek vele?

Figyelt kérdés

25 éves nő vagyok és még szűz, és mitagadás, csúnya vagyok.

Kívánom a sexet, de még senki nem kívánt meg.

Most valaki felajánlotta, hogy lefekszik velem, de nem marad velem, csak egy alkalom volna.

2011. jún. 3. 23:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
65%
Ne!
2011. jún. 3. 23:06
 2/16 anonim ***** válasza:
48%
Én megtenném. Feszélyezhet egy kapcsolat kialakításában a tudat, hogy ennyi idősen is szűz vagy, nehezen fogsz megnyílni másoknak. Ebben a korban már tényleg teher a szüzesség, akárki akármit mond. Úgyhogy igen, én megtenném.
2011. jún. 3. 23:07
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem is vagy csúnya, csak te hiszed azt, esetleg épp az említett akar erről meggyőzni, hogy könnyebben megkapjon.
2011. jún. 3. 23:07
 4/16 anonim ***** válasza:
Ne. Valami önbecsülésed maradjon ...
2011. jún. 3. 23:09
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azért,hogy ne legyek szűz,nem feküdnék le akárkivel...Önbecsüléseden kellene javítani,nem értem miért gondolod,hogy csúnya vagy.

Ez megalázó lenne számodra is...Ne így kelljen emlékezned az elsőre,főleg,hogy az illetőt nem is ismered gondolom mélyebben.

2011. jún. 3. 23:14
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem!
2011. jún. 3. 23:18
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan, mintha én abból a puszta okból kifolyólag, hogy még 2x évesen is szűz vagyok, elmennék egy K-hoz. Bármikor megtehetném, de azért egy bizonyos színvonal alá nem kéne esni.
2011. jún. 3. 23:21
 8/16 Girlnextdor ***** válasza:
100%

szerintem ne tedd meg. lehet nem vagy 170 magas es 90/60/90 de mindig tartsd szem elott, hogy barmilyen legyen is a kulsod minden emberben van szep:) ne add fel magad igy...itt nem a szuzessegrol van szo. javits az onbecsuleseden, szerintem elbeszelgethetnel egy pszihologussal hatha segitene abban hogy szebbnek lasd magad(ezt tenyleg nem szivatasbol mondom) ok elismerem hogy sokan tulspilazzak az elso alkalmat de azert ilyennek sem kellene lennie ez csak a te lelkivilagod tenne tonkre!

SOHA NE FELEDD, SZEP VAGY ES LESZ VALAKI AKINEK TE LESZEL A LEGSZEBB, O MAR KERES TEGED CSAK LEGYEN TURELMED MEGVARNI, MERT HIDD EL NAGYON SIET:)

2011. jún. 3. 23:46
 9/16 anonim ***** válasza:
30%
Ja, és nézd végig, hogy közben a kortársaid pasiznak, férjhez mennek, gyereket nevelnek, te meg nem mersz majd kapcsolatot létesíteni, mert benned lesz a feszültség a szüzességed miatt, hogy mit fog hozzá szólni a pasi stb.
2011. jún. 3. 23:51
 10/16 anonim ***** válasza:
32%

megtenném. szerintem sok feszültséged levenne a válladról tudat, hog szűz már nem vagy. plusz jobban hangzik, hogy voltál már pasival.

szerintem úgy könnyebben ismerkednél.

2011. jún. 3. 23:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!