Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vett már valaki sex shopban vibrátort?
Csak mert én is akarok, de kb. a p*fámról leégne a bőr, és kirohannék szégyenemben a boltból. xD
Interneten meg nem tudok rendelni, mert nem biztos, hogy én venném át, és úgy meg k*rva gáz, ha anyám veszi át a vibrátoromat. xD
Vettem, persze. :D Elmesélem, hogy történt. Szerettem volna vibrátort venni, és ezt el is meséltem a barátnőmnek, egyik délután, mikor ültünk a kávézóban. Kérdeztem, eljönne-e velem. Válasz: Hát ő oda józanul biztos nem megy be. :D
Rendeltünk két zúzósabb koktélt, megiszogattuk, megjött tőle a bátorság is, szépen átcammogtunk a szomszéd épületbe, besétáltunk a boltba, köszöntünk, körülnéztem, mosolyogva levettem egyet a polcról, kifizettem, elköszöntem, eljöttem. :D És élek. Nekem nem lett volna gáz amúgy sem, később már koktél nélkül is bementem. :)
Egyszer kaptunk egy megjegyzést az eladótól... Megmutatta hogy lehet kulcs nélkül nyitni a bilincset, hátha lenyelnénk közbe, vagy valami. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!