Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vett már valaki sex shopban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vett már valaki sex shopban vibrátort?

Figyelt kérdés

Csak mert én is akarok, de kb. a p*fámról leégne a bőr, és kirohannék szégyenemben a boltból. xD

Interneten meg nem tudok rendelni, mert nem biztos, hogy én venném át, és úgy meg k*rva gáz, ha anyám veszi át a vibrátoromat. xD

2011. jún. 3. 22:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Vettem, persze. :D Elmesélem, hogy történt. Szerettem volna vibrátort venni, és ezt el is meséltem a barátnőmnek, egyik délután, mikor ültünk a kávézóban. Kérdeztem, eljönne-e velem. Válasz: Hát ő oda józanul biztos nem megy be. :D

Rendeltünk két zúzósabb koktélt, megiszogattuk, megjött tőle a bátorság is, szépen átcammogtunk a szomszéd épületbe, besétáltunk a boltba, köszöntünk, körülnéztem, mosolyogva levettem egyet a polcról, kifizettem, elköszöntem, eljöttem. :D És élek. Nekem nem lett volna gáz amúgy sem, később már koktél nélkül is bementem. :)

Egyszer kaptunk egy megjegyzést az eladótól... Megmutatta hogy lehet kulcs nélkül nyitni a bilincset, hátha lenyelnénk közbe, vagy valami. :)

2011. jún. 3. 23:24
 12/18 anonim ***** válasza:
ha látszik rajtad,hogy elmultál 18 hidd el senki nem fog hozzád szólni.
2011. jún. 3. 23:27
 13/18 A kérdező kommentje:
23:24-Megnyugtattál, köszi. :D
2011. jún. 3. 23:28
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
23:24-es vagyok. :) Azt elfelejtettem írni, pedig akartam, hooogy láttam már 60 éves nénikét is az eladónővel vibrátort válogatni, és senki nem nézett rá furán. :D Szal... Bátran!
2011. jún. 3. 23:31
 15/18 A kérdező kommentje:
Hihi :D 60 éves néni mókás lehetett :D Majd leveszek egyet a polcról, és rohanok fizetni. xD
2011. jún. 3. 23:35
 16/18 A kérdező kommentje:
Mármint nem nénit xD
2011. jún. 3. 23:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Hidd el, aki ott dolgozik, annak természetes, olyan, mintha két kg krumplit vennél a zöldségesnél. :) Aki meg bent vásárol, annak szintúgy. Nyilván azért mész be, hogy szexuális segédeszközt/kelléket/kiegészítőt vegyél, nem gyógyszert íratsz az orvosnál. :)
2011. jún. 3. 23:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Én elmegyek veled ha akarod, sőt meg is mutatom hogy használd...:)
2011. jún. 4. 12:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!