Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vett már valaki sex shopban vibrátort?
Csak mert én is akarok, de kb. a p*fámról leégne a bőr, és kirohannék szégyenemben a boltból. xD
Interneten meg nem tudok rendelni, mert nem biztos, hogy én venném át, és úgy meg k*rva gáz, ha anyám veszi át a vibrátoromat. xD
Ne spirázd túl.
Mikor bemész,egyszerűen gondold csak azt,hogy egy sima műf@szt veszel.XD
szia
nincs abba semmi gáz, én fiú létemre vettem a barátnőmnek meglepiből. aki ilyen helyen dolgozik, az nem fogja cikisnek beállítani a dolgot.
menjél nyugodtan, és lepd meg magad egyel :)
27F
vibrátort még nem, de guminőt igen:D barátomnak ajándékba 18. szülinapjára xD
nagyon be voltam szarva,főleg attól, hogy mi lesz, ha kérdeznek róla vmit - pl méret vagy nemtom. De nem lett semmi, és szerintem intim dolgot sokkal jobb szexshopban venni, mint neten. (mintha azon az 1 alkalmon kívül mentem volna bármikor is szexsopba) szóval ne parázz, kicsit kiröhögnek. Megjegyezném, hogy megkérdezték, vagyok-e már 18, amit egy laza Ja-val intéztem el, semmi igazolvány, egyéb... //18 voltam éppen.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!