Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vett már valaki sex shopban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vett már valaki sex shopban vibrátort?

Figyelt kérdés

Csak mert én is akarok, de kb. a p*fámról leégne a bőr, és kirohannék szégyenemben a boltból. xD

Interneten meg nem tudok rendelni, mert nem biztos, hogy én venném át, és úgy meg k*rva gáz, ha anyám veszi át a vibrátoromat. xD

2011. jún. 3. 22:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
valaki már biztos vett...
2011. jún. 3. 22:14
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
LOL
2011. jún. 3. 22:15
 3/18 anonim ***** válasza:
Majd én megveszem neked:$:)
2011. jún. 3. 22:15
 4/18 anonim ***** válasza:

Ne spirázd túl.

Mikor bemész,egyszerűen gondold csak azt,hogy egy sima műf@szt veszel.XD

2011. jún. 3. 22:17
 5/18 anonim ***** válasza:
68%

szia

nincs abba semmi gáz, én fiú létemre vettem a barátnőmnek meglepiből. aki ilyen helyen dolgozik, az nem fogja cikisnek beállítani a dolgot.

menjél nyugodtan, és lepd meg magad egyel :)

27F

6/18 anonim ***** válasza:
52%
Én multkor 10dkg parizert vettem ott!
 7/18 anonim ***** válasza:
Valak bizosan.
 8/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk bazze...elkezdi kérdezgetni,milyen hosszú legyen,mennyire rezegjen,milyen színben kéri stb....XDDDD
2011. jún. 3. 22:18
 9/18 anonim ***** válasza:

vibrátort még nem, de guminőt igen:D barátomnak ajándékba 18. szülinapjára xD

nagyon be voltam szarva,főleg attól, hogy mi lesz, ha kérdeznek róla vmit - pl méret vagy nemtom. De nem lett semmi, és szerintem intim dolgot sokkal jobb szexshopban venni, mint neten. (mintha azon az 1 alkalmon kívül mentem volna bármikor is szexsopba) szóval ne parázz, kicsit kiröhögnek. Megjegyezném, hogy megkérdezték, vagyok-e már 18, amit egy laza Ja-val intéztem el, semmi igazolvány, egyéb... //18 voltam éppen.

2011. jún. 3. 22:23
 10/18 anonim ***** válasza:
Vedd úgy hogy azt akarják hogy vedd meg, őket a pénz érdekli:) meg ne menj oda többet, de nem valószínű hogy felismernek 1 hét után....amúgy meg, vibrátor helyett lenne kedved inkább szexelni, így nyáron?:)
2011. jún. 3. 22:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!