Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy ma már egyre több nő indul szexvadászatra?
Olvastam ezt a cikket és gondoltam, felteszem itt a kérdést, hogy valóban így van-e ma már vagy csak elvétve fordul még elő?
utolsó: ha komolyan tervezed írj privit! ;)
25/F
tegnap 21:14
Engem is érdekelne a csaj elérhetősége. ;)
28F
tegnap 21:32
Megnézhetnélek képen? :) Nagyon érdekelne milyen csaj az aki jól néz ki, de nem mennek oda hozzá a rendes pasik. :)
tegnap 23:00
Hogy vadászol? Csak szexre vagy meg is akarod fogni a pasit?
hogy hogy nézünk ki? egész jól.de pl sok fiú barátunk van, akivel szex soha, csak barát. ha velük megyünk szórakozni, akkor esélytelen, hogy pasi odajöjjön. meg hát a disco és olyan helyek, ahol meg sem lehet moccanni nem a mi világunk(meg ilyen helyen többnyire az van,hogy nem győzzük levakarni a bunkókat). egy beülős, iszogatós helyen meg tényleg nem jönnek oda. gondolj bele, ül 2 csaj 4 pasival, iszogatnak beszélgetnek. megtetszik a lány. odamész? megpróbálod leszólítani, mikor a pulthoz megy?
a többség nem...
12.17
Akkor menjetek ketten! Én se mennék így oda hozzátok, teljesen érthető, miért.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!