Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Igaz az, hogy ma már egyre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy ma már egyre több nő indul szexvadászatra?

Figyelt kérdés

[link]

Olvastam ezt a cikket és gondoltam, felteszem itt a kérdést, hogy valóban így van-e ma már vagy csak elvétve fordul még elő?

2011. jún. 3. 21:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
elolvastam és hát nem a jó lányra mentek. egy értelmes, normális nő szerintem elutasítani is tisztességesen tud. volt már, hogy nekem sem jött be az illető, meg is mondtam neki, de normálisan. utána még sokat beszélgettünk, van, akivel azóta is barátok vagyunk. de vannak ilyennők, én nem kevésbé utálom őket, mint ti.
2011. jún. 3. 21:44
 12/21 anonim ***** válasza:
Én most tervezem,hogy indulok ilyen vadászatra.
2011. jún. 3. 23:00
 13/21 anonim ***** válasza:

utolsó: ha komolyan tervezed írj privit! ;)

25/F

2011. jún. 3. 23:40
 14/21 anonim ***** válasza:

tegnap 21:14

Engem is érdekelne a csaj elérhetősége. ;)

28F

2011. jún. 4. 00:24
 15/21 anonim ***** válasza:

tegnap 21:32

Megnézhetnélek képen? :) Nagyon érdekelne milyen csaj az aki jól néz ki, de nem mennek oda hozzá a rendes pasik. :)

2011. jún. 4. 00:25
 16/21 anonim ***** válasza:

tegnap 23:00

Hogy vadászol? Csak szexre vagy meg is akarod fogni a pasit?

2011. jún. 4. 00:25
 17/21 anonim ***** válasza:
23:00 vagyok.Szingli vagyok perpillanat és sokat gondolkodtam azon,hogy egy párkapcsolat jót tenne e nekem.Nem tagadom vágyok rá bizonyos szinten,de nem tudom jót tenne most az nekem.Arra jutottam,hogy ahogy esik úgy koppan,de most egyelőre a szex érdekel,de lehet kisül belőle valami komolyabb is.Majd meglátom.
2011. jún. 4. 12:00
 18/21 anonim ***** válasza:

hogy hogy nézünk ki? egész jól.de pl sok fiú barátunk van, akivel szex soha, csak barát. ha velük megyünk szórakozni, akkor esélytelen, hogy pasi odajöjjön. meg hát a disco és olyan helyek, ahol meg sem lehet moccanni nem a mi világunk(meg ilyen helyen többnyire az van,hogy nem győzzük levakarni a bunkókat). egy beülős, iszogatós helyen meg tényleg nem jönnek oda. gondolj bele, ül 2 csaj 4 pasival, iszogatnak beszélgetnek. megtetszik a lány. odamész? megpróbálod leszólítani, mikor a pulthoz megy?

a többség nem...

2011. jún. 4. 12:17
 19/21 anonim ***** válasza:

23:00

írj privit!

2011. jún. 4. 14:50
 20/21 A kérdező kommentje:

12.17

Akkor menjetek ketten! Én se mennék így oda hozzátok, teljesen érthető, miért.

2011. jún. 4. 18:02
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!