Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy ma már egyre több nő indul szexvadászatra?
Olvastam ezt a cikket és gondoltam, felteszem itt a kérdést, hogy valóban így van-e ma már vagy csak elvétve fordul még elő?
Van benne valami, de sok mindentől, helytől és alkalomtól függ. Ciki, nem ciki, mielőtt összekerültem a párommal, én is csináltam ilyet. Is.
De van például egy barátnőm, ő egyszerűen kénytelen ezt csinálni: 27 éves, de 17-nek néz ki, rendszeresen kérik a személyijét. Hozzá még nagyon szép is. Húszéves srácok még csak-csak összeszedik a bátorságukat és odamennek hozzá, de velük nem tud mit kezdeni. Idősebbek meg nem (nem akarnak liliomtiprók lenni?), szóval egyszerűen muszáj kezdeményeznie.
Mondjuk azt nem mondanám, hogy általános a dolog, de talán helytől is függ, van ahol gyakoribb, de van ahol egyáltalán nincs ilyen.
21.14
Hmm, nem hangzik rosszul! :) Szívesen megismerném a barátnődet, de amilyen szerencsém van, biztos, hogy az ország túlsó felében lakik.
én nőként mondom, nincs ezzel semmi baj. valóban nem közelednek a pasik, alig-alig fordul elő, hogy odajönnek, pedig se a barátnőm, se én nem vagyunk rossz csajok. illetve aki odajön, hát az olyan is, már bocs, de többségük a "teccő g@ci, kő kóla?" kategória. vagy azonnal taperál, de gyomorforgató módon. okés, hogy ez a célunk, tapizás és szex, de azért normális partnerrel.
meg a másik az, hogy azért ránézésre sem minden pasival rohansz ágyba, merthát ki tudja kiféle, miféle. szóval nehéz, mert szórakozóhelyen ritkán találni olyat, akivel gondolkodás nélkül mennél, mégritkább, hogy az illető szingli, még ritkább, hogy kellesz is neki...
21/L
:D
Igen, tudom, senki nem tökéletes!
21.32, még valami. Ne csodálkozz, hogy nem közelednek a normálisabb férfiak! Sokunk elég sok rossz élményt szed össze, ezért úgy gondoljuk, hogy már nincs is értelme próbálkozni, úgyis pofára esés lesz a végeredménye.
Ezt a korábbi kérdésemet is a rossz tapasztalataim inspirálták.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!