Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak lányok, hogy álltok a szexkapcsolathoz? Milyen, ki
próbálná ki? Többi lent
11/25 A kérdező kommentje:
Szerintem is hülyeség ha nekem szimpi a lány és benne van akkor természetesen szexkapcsolat is szóba jöhet :D
Az értelmesebb része tényleg csak szerelemből szexel. Azért a gyakorikerdesek nem egészen reprezentatív, mert 10 ide írják, hogy őket bárki megkaphatja, aki nekik tetszik, attól még nem feltétlen, hogy minden nő ilyen könnyűvérű, ahogy én sem.
2011. jún. 4. 17:39
13/25 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs igazad attól nem könnyű vérű valaki, hogy csak szex miatt van 1 sráccal Mindenkinek vannak dolgok amiket eldönti bevállalja e vagy nem.
Így van attól hogy valaki egy valakivel szexel attól nem lesz könnyűvérű
2011. jún. 5. 08:44
tegnap 17:39
Az értelmesebbje elfogadja hogy vannak akik még hisznek az olyan hülye mesékben amiben te is, és tudja hogy a szexhez nem érzelmek kellenek konkrétan hanem vágyak!
Neked mondtak valamit, és látod, hogy aki ellenkezni mer, azt mindennek elhordják, és észreveszed hogy a szerelem mennyivel javíthatja a szexet, erre azt gondolod, hogy akkor ez létezik csak, és te és az eddigiek tudják jól.
Nem mersz gondolkodni és mást állítani, nehogy téged megszóljanak, és inkább te is beállsz a sorba szapulni, azokat akik nem hallottak semmit a sötét fejűektől, és maguk fedezték fel az élet e területének működését!!!!
2011. jún. 5. 13:02
16/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó kommentelő válaszát ezzel én is egyet értek főleg a mai világban már mindenki azt csinálja amihez épp kedve van függetlenül mások véleményétől és ezek igen is létező működő dolgok.
Kort és nemet is irj :D
Természetesen. Élvezzük az életet.
2011. jún. 7. 15:44
18/25 A kérdező kommentje:
Utolsó kor / nem van kivel ?::D
Volt már csak szex kapcsolatom. Nagyon vonzódtam hozzá szexuálisan. Nem volt senkim, gondoltam kihasználom, akkoriban szükségem volt valakire aki eltereli a gondolataimat:) Mind a ketten így álltunk egymáshoz és nem lett belőle semmi más, mert amúgy a szexen kívül nem bírtam elviselni a gondolkodását, az értékrendjét, más téren nem voltunk egy hullámhosszon. A szex az viszont jó volt. Aztán meguntam és szerelmes lettem valakibe. Annyi elég volt nekem a szexkapcsolatból egy időre. 28/N
2011. jún. 7. 15:52
20/25 A kérdező kommentje:
Hát igen szerintem is lehet valakivel csak a szexért össze járni nem kell, hogy legyen több ebben te is megerősítettél :D Köszönöm a válaszodat.