Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak lányok, hogy álltok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak lányok, hogy álltok a szexkapcsolathoz? Milyen, ki próbálná ki? Többi lent

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy elfogadjátok ezt a dolgot ? Szívesen kipróbálnátok ha adódna szimpatikus társ rá ? Nyíltan írjatok itt mindenki névtelen ne foglalkozzatok mással a saját véleményeteket írjatok.
2011. jún. 3. 17:01
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
64%

mármint hogy időnként összejárunk szexelni? :D

voltak ilyen kapcsolataim.

2011. jún. 3. 17:05
 2/25 anonim válasza:
64%

persze!miért ne?! :)))

most pl. nincs állandó kapcsolatom, szóval ha vki megtetszene nem feltétlenül kellene,h "elvegyen" ;))) ha úgy látnám, megelégednék a testével is :P

2011. jún. 3. 17:09
 3/25 anonim ***** válasza:
47%

első vagyok

amúgy miért hiszi azt a legtöbb (ha nem az összes) pasi, hogy szerelmet kell vallani a nőnek,meg feleségül venni, meg miegyebek, hogy szex legyen? :D

2011. jún. 3. 17:14
 4/25 anonim ***** válasza:
61%
Benne vagyok épp egyben,és nem jó!Már szeretem de ő ezt nem tudja,nem akartam magamnak se bevallani.És nem tudok neki nemet mondani!Nagyon jó az ágyban,és kedves,figyelmes,jóképű....
2011. jún. 3. 17:24
 5/25 anonim ***** válasza:
64%
Benne vagyok , ha szimpi a srác . 17/L
2011. jún. 3. 17:51
 6/25 anonim ***** válasza:
voltam már ilyenbe és nem jó, mert ilyenkor előjön bennem hogy dehát akkor miért nincs több? vannak akik tudják kezelni ezt a helyzetet én nem nagyon. néha ment néha többet akartam, de ezen meg nem lehet kiigazodni. én már egy rendes kapcsolatra szavazok inkább és azt is keresek. 22L
2011. jún. 3. 17:53
 7/25 anonim ***** válasza:
49%

"dehát akkor miért nincs több"

Azért mert nincsen közös érdeklődési körötök és nem tudtok csinálni egymással semmit csak szexelni meg dvdzni.

2011. jún. 3. 18:18
 8/25 anonim válasza:
100%
Szerintem ez abnormális. Már fiatal korban megtanítják a szexuális felvilágosító órán, hogy ne szexeljünk, hanem szeretkezzünk. Én ehhez tartom magam, mert erkölcsileg ezt látom jónak.
2011. jún. 3. 18:53
 9/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, hogy írt.

Kedves első azért hiszi minden pasi azt mert egy csomú helyen azt olvasni lányoktól, hogy csak szerelemben képes szeretkezni !!!

2011. jún. 3. 19:27
 10/25 anonim ***** válasza:
csak szerelemben... marhaság!
2011. jún. 4. 01:39
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!