Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak lányok, hogy álltok a szexkapcsolathoz? Milyen, ki próbálná ki? Többi lent
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy elfogadjátok ezt a dolgot ? Szívesen kipróbálnátok ha adódna szimpatikus társ rá ? Nyíltan írjatok itt mindenki névtelen ne foglalkozzatok mással a saját véleményeteket írjatok.2011. jún. 3. 17:01
1/25 anonim válasza:
mármint hogy időnként összejárunk szexelni? :D
voltak ilyen kapcsolataim.
2/25 anonim válasza:
persze!miért ne?! :)))
most pl. nincs állandó kapcsolatom, szóval ha vki megtetszene nem feltétlenül kellene,h "elvegyen" ;))) ha úgy látnám, megelégednék a testével is :P
3/25 anonim válasza:
első vagyok
amúgy miért hiszi azt a legtöbb (ha nem az összes) pasi, hogy szerelmet kell vallani a nőnek,meg feleségül venni, meg miegyebek, hogy szex legyen? :D
4/25 anonim válasza:
Benne vagyok épp egyben,és nem jó!Már szeretem de ő ezt nem tudja,nem akartam magamnak se bevallani.És nem tudok neki nemet mondani!Nagyon jó az ágyban,és kedves,figyelmes,jóképű....
5/25 anonim válasza:
Benne vagyok , ha szimpi a srác . 17/L
6/25 anonim válasza:
voltam már ilyenbe és nem jó, mert ilyenkor előjön bennem hogy dehát akkor miért nincs több? vannak akik tudják kezelni ezt a helyzetet én nem nagyon. néha ment néha többet akartam, de ezen meg nem lehet kiigazodni. én már egy rendes kapcsolatra szavazok inkább és azt is keresek. 22L
7/25 anonim válasza:
"dehát akkor miért nincs több"
Azért mert nincsen közös érdeklődési körötök és nem tudtok csinálni egymással semmit csak szexelni meg dvdzni.
8/25 anonim válasza:
Szerintem ez abnormális. Már fiatal korban megtanítják a szexuális felvilágosító órán, hogy ne szexeljünk, hanem szeretkezzünk. Én ehhez tartom magam, mert erkölcsileg ezt látom jónak.
9/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, hogy írt.
Kedves első azért hiszi minden pasi azt mert egy csomú helyen azt olvasni lányoktól, hogy csak szerelemben képes szeretkezni !!!
2011. jún. 3. 19:27
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!