Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mire izgultok, mire gerjedtek be?
Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 16:26
11/15 anonim válasza:
Fúh :D Sok mindentől :D :D Néha már elég egy csók is, ha olyan szenvedélyes pl.
De még...
- a lassú, érzéki simogatás... nah attól kész tudok lenni :D
- ha nyakharapdálás, de azt is szeretem ha a párom pl. az ajkamba harap
- ha már eljutunk addig akkor ne legyen durr bele oszt kész csókolom, pl. combsimogatás, combharapdálás...
igazából ha elég időt fektetsz az előjátékba (az már mindegy, hogy hogy csinálod) akkor a csaj totál begerjed (szerintem legalábbis :D magamból kiindulva xD )
12/15 anonim válasza:
Nálam a fülbe suttogás a nyerő attól még a szőr is feláll a hátamon :) jó értelemben
13/15 anonim válasza:
Ha megbilincsel,
leigáz,
megbüntet.
14/15 anonim válasza:
Szerintem ez mindenkinél egyéni!Ki erre ki arra...de amit mondhatok minden nő nevében,még ha nem is valljuk be,szeretjük az uralmat az ágyban,amikor leigáznak minket,nem durván,csak úgy férfiasan,hogy azt érezhessük,a pasi megdöglik azért,hogy az övé legyünk...amúgy csatlakoznék a hátsimogatósok bandájához,amikor az ujjak végével,lassan végigpásztázzák a hátunkat, a fenekünk tetejétől a nyakunk közepéig...de mint mondtam mindenki másra indul be,és minden pillanat,helyzet más más...
15/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat de engem az érdekelne h mitől jönnek lázba a nők amikor meglátnak egy pasit mert fordítva egy jó láb, mell meg a többi az ami ezt a hatásfokot eléri, tehát inkább ilyen példák érdekelnének
2011. jún. 17. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!