Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy győzzem le a komplexusom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy győzzem le a komplexusom?

Figyelt kérdés

A volt pasim egy elég ronda megjegyzést tett rám egyszer szex közben és a mostani párommal kicsit feszélyezve érzem magam ha oda kerül a sor.

Lényegében az volt, hogy lovagoltam anno az exen és éreztem, hogy egy kicsit lelankadt, megkérdeztem van-e valami baja, és lehordott, hogy engem se izgatna, ha egy tehén ugrálna rajta (59 kiló voltam)

Most meg nem annyira merek lovagolni, nem tudok elmenni így mert félek, hogy nehéz vagyok vagy nem élvezi annyira, pedig annyira szeretem, és úgy szeretnék vele felszabadult lenni :)

2011. jún. 3. 13:37
 1/10 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy 24/L
2011. jún. 3. 13:37
 2/10 anonim ***** válasza:

A volt párod egy bunkó! :)

A jelenlegi pároddal beszéld meg, hogy zavarná-e őt, ha lovaglópózban csinálnátok. Szerintem nem lesz neki ellenére. (:

2011. jún. 3. 13:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem is maga a kérdés,mert lassan tele van ilyenekkel a net,hanem az döbbentett meg,hogy 24 éves vagy..Az exed és a mostani barátod nem egy és ugyanaz a személy.59kilósan nem tehén senki,de megértem,hogy ez rosszul esett és azt is,hogy az önbizalmad látta kárát a dolognak.Csak zárójelben jegyzem meg,hogy lovagló pózban van akinek könnyebben lelankad,én is ilyen vagyok.Ez nem a másik fél hibája..viszont a legkönnyebb a másikat hibáztatni.Először is beszéld meg a barátoddal,hogy mi történt a múltban-és egyszer és mindenkorra zárd le az exeddel történteket.Szerintem idővel rendbe jössz,koncentrálj a barátodra és úgy lovagolj,a sok élvezet majd törli a múltbéli sérelmeket.
2011. jún. 3. 14:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Ezeket meséld el a jelenlegi párodnak és kérd rá, hogy pozitív dolgokat mondjon a lovagló póz közben véletlenül se negatívat. Ha megértő és szeret akkor nem lesz gond... Az előző pasid meg egy nagy tahó!
2011. jún. 3. 14:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Ja és sok sikert! Csak bátran.
2011. jún. 3. 14:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Látnod kellett volna az arcom mikor a csattanóhoz értem ..."tehén" ...én biztos, hogy lendületből csaptam volna tarkón, mondjuk szívlapáttal...

Én nem 59 vagyok...mondjuk úgy, hogy több :D a mérleg mindig is az ellenségem volt,de a páromnak így tetszem ahogy vagyok és eszébe sem jutna iylet mondani. Ez kiábrándító és undorító egyszerre, hogy egy pasinak van bőr a pofáján ilyet mondania, pláne sex közben...

22L

2011. jún. 3. 15:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Az előttem íróhoz csatlakozok én is :) Nem tagadom kövér vagyok de könnyen rájöttem, hogy hogyan ne nehezedjek rá a partneremre és hogyan nézek ki szexisebben, 5 éve vagyunk együtt és még soha sem panaszkodott, sőt amikor elkezdtem fogyni szabályosan kérlelt, hogy maradjak meg a szokott alkatomnál.

Tehát egyhangúan mindenki azt mondja, hogy a volt párod egy bunkó.

Továbbá megjegyezném, hogy minden nő gyönyörű ameddig ápolt és figyel magára :)

2011. jún. 3. 15:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Bunkó volt, ennyi. Probáljátok ki úgy a szexet, hogy isztok előtte 1-2 pohár bort, felszabadultabban fog menni, később pedig bor nélkül is jó lesz. Amúgy hány centihez voltál 59 kg, mert nem tűnik valami kirívó értéknek?!
2011. jún. 3. 17:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Rajtam egy 90 kilós nő ugrált és isteni volt!

A volt párod egy seg.gfej volt!!!

Te okosabb vagy ennél ugye?

2011. jún. 4. 01:46
 10/10 A kérdező kommentje:

Persze, meg nem is látom magam tehénnek, csak mikor oda kerülne, hogy felül vagyok, akkor eszembe jut és nem tudom élvezni annyira :( Mindig az jár a fejemben felül, hogy lehet a mostaninak sem tetszik a dolog csak nem tahó és nem mondja. Végül is van sok más póz is amit nagyon élvezek, csak régen ez volt a kedvencem. Remélem azért sikerül valahogy megoldjam, köszönöm a támogatást!

164 centi magas vagyok mellékesen :)

2011. jún. 4. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!