Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én méretemmel egy 15 éves lánynak már mehet a szex fájdalom nélkül?
Figyelt kérdés
Kb 19 cm hosszú és 5 cm vastag a farkam és érdekelne hogy egy a 15 éves lánynak aki nincs testileg lemaradva az érésben azzal a csajszival már mehet a szopáson kívül a dugás is?Milyen pózba érdemes először megpróbálni?Meddig nyomjam be neki?Hogyan izgassam fel hogy tudjam tágítani?Korai magömlésem lesz először?Amúgy mindketten szeretnénk csak izgulunk kicsit milyen lesz.2011. jún. 3. 02:16
1/5 anonim válasza:
hát figyu a legfontosabb hogy gumival csináljátok.
az hogy milyen póz hát ajánlom a misszionáriust,szembe vagytok egymásnak.
az hogy meddig meg mi azt majd érzed, a lényeg az hogy finoman és ne kapkodd el.
felizgatáshoz ajánlom az hosszú előjátékot, ujjazás, nyalás
az meg hogy korán elmész az valószínű. beteszed és utána gyorsan elmész. de ez nem gond. majd belejöttök ha sokat csináljátok. a lényeg hogy finoman.
3/5 anonim válasza:
Mivel a hüvely megközelítőleg 10-12 cm (de ez változó genetika és egyebektől) szóval ezért ha lehet azért ne tövig de ha még szűk is a csaj ezt meg is fogod érezni. Sok szerencsét ;)
19/F
4/5 A kérdező kommentje:
06:16
Jól mértem ne nézz hülyének:)Másik 2-nek köszi az infókat:)
2011. jún. 3. 12:27
5/5 anonim válasza:
Ha a lány is akarja, és fel van rád készülve, szerintem mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!