Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így van esélye a gyereknek?
Figyelt kérdés
ma a gumit fordítva raktam rá de a dákómra de gyorsan megfordítottam és ment tovább az akció...a kérdésem hogy az előndevek amik a gumira kerültek abból lehet valami bajom hmmm2011. jún. 2. 21:57
1/11 anonim válasza:
Neked (közvetlenül) nem, a csajnak lehet.
Ha spermicides volt (mást meg mi a francért használna bárki is...) és nem a peteérés -5+3 napban volt, akkor meglepő lenne egy teherbeesés.
2/11 anonim válasza:
"Ha spermicides volt (mást meg mi a francért használna bárki is...)"
A legtöbb gumi nem spermicides.
Kérdező: Ne aggódj, ennyitől nem lesz baj.
3/11 A kérdező kommentje:
köszi a választ megnyugodtam:D
2011. jún. 2. 22:07
4/11 anonim válasza:
"A legtöbb gumi nem spermicides. "
Tudom, de már vékonyítottban is van ilyen, íze meg mindnek sz@r (a spermicidesnek különösen), akkor mi értelme van a kevésbé biztonságosnak?
5/11 A kérdező kommentje:
jah igen és ez a gumi masculan és nincs ráírva hogy spermcides
2011. jún. 2. 22:10
7/11 A kérdező kommentje:
hát valahogy május 17.-e körül volt meg neki asszem
2011. jún. 2. 22:39
8/11 anonim válasza:
Hogy tudod te fordítva rárakni, mikor elvileg le sem tudod görgetni úgy? :)
9/11 anonim válasza:
Az kb. 16.-ik nap, ami neked aránylag jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!