Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég kisfiús arcom van és rájöttem hogy ez előny, hogy tudom kihasználni? Csajok véleményére vagyok kíváncsi!
Sziasztok
19 éves vagyok, és még mindig elég gyerekes arcom van, ez eleinte nagyon zavart, mert pl folyton személyit kértek, lekezeltek vagy bunkóztak velem mert azt hitték 15 éves kis kölyök vagyok. De kezdek rájönni hogy egy csomó lánynak tetszik ha egy srácnak kisfiús arca van. Elkezdtem konditerembe járni, hogy a testem azért nézzen ki valahogy... Csajok ha egy srácnak kifiús arca van abban mi tetszik? Mire gyűrjak rá? A nézésre?? A hajam legyen melíros ?:D Hogy tudom a legjobban kihasználni? Gondolom az arcszőrzet nem előnyös??
Alacsony állam van, dús hajam, és picivel vastagabb szemöldököm (de nem az a nagyon gázos típus amitől felfordul az ember gyomra ne a rosszra gondoljatok :D )a hajam barna a szemem sötétbarna.170cm vagyok 65 kg.
19/F
Én meg pont hogy azt vettem észre, hogy a kisfiús arc alig kell valakinek minden k*rvának a 16 évesen mér 30 nak kinéző ráncos, dohányos kiéltpofájú, nemtörődöm barnabőrü senkiházi strici kell, aki 15 évesen az utsó spermát is kib*ssza magából tanulás helyett
ha te megtaláltad a kisfiús arc előnyeit akkor örülj
nem vok lány, bocs csak ezt ki akartam írni magamból
pedig ugy konnyebb lenne eldonteni.....de igazad van....en se tennek magamrol kepet....
am pl nekem nem igazan jonnek be a kisfius arcok...de az a baj h nem tudom h neked mennyire kisfius ugyh pech...
Hát egy cipőben járunk :D . Én mondjuk 17 vagyok és ha nem is kifejezetten kisfiús arcom van de valami olyasmi ráadásul pont egy magasságban vagyunk majdnem ( én 173 vagyok) és 69 kg. Eleinte sőt néha még most is zavar , hogy ugye elég alacsony is vagyok, és nuku arcszőr és nagyon meg tudok sértődni azon ,hogy ha nem adnak ki italt a kocsmába :D .Viszont vannak olyan 15 éves srácok akik full jetik (magasságban és szőrzetben is) nekik meg mégis adnak de hát ilyen az élet. :D Amúgy ha pultos csaj van az mindíg ad ;)
A lányoknak meg tényleg bejön, mert eléggé helyesnek tartom magam pedig nagyon kritikus vagyok magammal szemben, de úgy egy-fél éve jött rám, mert azelőtt rám se néztek a lányok és változtam meg minden és szinte mindig mindenhol találok olyan csajt aki szemez velem. Ráadásul elég magabiztos vagyok , van egy stílusom és még egyszer sem! utasítottak vissza. Persze előfordult ,hogy nehezen mentek a dolgok de sose adtam fel:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!