Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elég kisfiús arcom van és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég kisfiús arcom van és rájöttem hogy ez előny, hogy tudom kihasználni? Csajok véleményére vagyok kíváncsi!

Figyelt kérdés

Sziasztok

19 éves vagyok, és még mindig elég gyerekes arcom van, ez eleinte nagyon zavart, mert pl folyton személyit kértek, lekezeltek vagy bunkóztak velem mert azt hitték 15 éves kis kölyök vagyok. De kezdek rájönni hogy egy csomó lánynak tetszik ha egy srácnak kisfiús arca van. Elkezdtem konditerembe járni, hogy a testem azért nézzen ki valahogy... Csajok ha egy srácnak kifiús arca van abban mi tetszik? Mire gyűrjak rá? A nézésre?? A hajam legyen melíros ?:D Hogy tudom a legjobban kihasználni? Gondolom az arcszőrzet nem előnyös??

Alacsony állam van, dús hajam, és picivel vastagabb szemöldököm (de nem az a nagyon gázos típus amitől felfordul az ember gyomra ne a rosszra gondoljatok :D )a hajam barna a szemem sötétbarna.170cm vagyok 65 kg.

19/F

2011. jún. 2. 19:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én meg pont hogy azt vettem észre, hogy a kisfiús arc alig kell valakinek minden k*rvának a 16 évesen mér 30 nak kinéző ráncos, dohányos kiéltpofájú, nemtörődöm barnabőrü senkiházi strici kell, aki 15 évesen az utsó spermát is kib*ssza magából tanulás helyett

ha te megtaláltad a kisfiús arc előnyeit akkor örülj

nem vok lány, bocs csak ezt ki akartam írni magamból

2011. jún. 3. 00:55
 12/19 A kérdező kommentje:
Jaa sok olyan csaj van akit írtál, de elég sok olyan van aki nem így viselkedik. Egy időben én is így gondolkoztam mint te, és lássuk be igazunk van. Elég furák a mai csajok, legalábbis egy részük aki r*bancként viselkedik. De vannak normális csajok is, köztük is vannak elég szépek akik lehet nem olyan k*rvásak, de elég fullosak. Hidd el előnye van ennek a kisfiús arcnak, csak ki kell használni :) Nekem pl egy lány ismerősőm azt mondta hogy 24-25 éves koromra iszonyú jóképű pali leszek. Hízott a fejem...:D És 1 évvel ezelőtt még álmaimban sem gondoltam volna hogy ezt mondja nekem valaki. Pozitívan kell nézni a dolgokat, és keresgélni a maradék csajok között : akinek nem elsőszempont a pénz, a népszerűség, vagy az hogy úgy nézz ki mint 1 napiszaros alfahím :D(Tudod kikre gondolok... Azok akik úgy nézneki ki mint 1 langyos virsli...) a kocsi és az állati leszarom lazaság... Szóval vannak még kivételek, de bevallom nem könnyű megtalálni őket :s
2011. jún. 3. 13:47
 13/19 anonim válasza:
igaza van a kérdezőnek vannak kivételek...és igenis nagyon jó ha gyerekes arca van...attól mert fiatalabbnak néz ki az csak előny...rámnéz egy ilyen pasi elolvadok és egyből elpirulok 16/L
2011. jún. 3. 16:40
 14/19 anonim válasza:
Hogy régen előny volt-e..igen. De most 24évesen még inkább;) ilyenkor már látszik h nem tini mégis megvan a kisfiús sárm/om ;) szóval szerintem előny.
2011. jún. 7. 22:04
 15/19 anonim ***** válasza:
linkelj képet és megmondom:)
2011. jún. 7. 22:20
 16/19 A kérdező kommentje:
háhá még csak az kéne :DD nem teszek ki képet vad idegen embereknek magamról:D
2011. jún. 7. 22:48
 17/19 anonim ***** válasza:

pedig ugy konnyebb lenne eldonteni.....de igazad van....en se tennek magamrol kepet....

am pl nekem nem igazan jonnek be a kisfius arcok...de az a baj h nem tudom h neked mennyire kisfius ugyh pech...

2011. jún. 7. 23:01
 18/19 anonim válasza:
nekem nagyon bejön ha egy pasiban van kisfiús vonás is.. nem tudom miért de tetszik. ne változtass magadon, és miért is tennéd?? a leírtakból az jött le nincs rá szükséged, legyél aki eddig voltál
2011. jún. 7. 23:17
 19/19 anonim ***** válasza:

Hát egy cipőben járunk :D . Én mondjuk 17 vagyok és ha nem is kifejezetten kisfiús arcom van de valami olyasmi ráadásul pont egy magasságban vagyunk majdnem ( én 173 vagyok) és 69 kg. Eleinte sőt néha még most is zavar , hogy ugye elég alacsony is vagyok, és nuku arcszőr és nagyon meg tudok sértődni azon ,hogy ha nem adnak ki italt a kocsmába :D .Viszont vannak olyan 15 éves srácok akik full jetik (magasságban és szőrzetben is) nekik meg mégis adnak de hát ilyen az élet. :D Amúgy ha pultos csaj van az mindíg ad ;)

A lányoknak meg tényleg bejön, mert eléggé helyesnek tartom magam pedig nagyon kritikus vagyok magammal szemben, de úgy egy-fél éve jött rám, mert azelőtt rám se néztek a lányok és változtam meg minden és szinte mindig mindenhol találok olyan csajt aki szemez velem. Ráadásul elég magabiztos vagyok , van egy stílusom és még egyszer sem! utasítottak vissza. Persze előfordult ,hogy nehezen mentek a dolgok de sose adtam fel:D

2011. jún. 8. 15:02
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!