Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elég kisfiús arcom van és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég kisfiús arcom van és rájöttem hogy ez előny, hogy tudom kihasználni? Csajok véleményére vagyok kíváncsi!

Figyelt kérdés

Sziasztok

19 éves vagyok, és még mindig elég gyerekes arcom van, ez eleinte nagyon zavart, mert pl folyton személyit kértek, lekezeltek vagy bunkóztak velem mert azt hitték 15 éves kis kölyök vagyok. De kezdek rájönni hogy egy csomó lánynak tetszik ha egy srácnak kisfiús arca van. Elkezdtem konditerembe járni, hogy a testem azért nézzen ki valahogy... Csajok ha egy srácnak kifiús arca van abban mi tetszik? Mire gyűrjak rá? A nézésre?? A hajam legyen melíros ?:D Hogy tudom a legjobban kihasználni? Gondolom az arcszőrzet nem előnyös??

Alacsony állam van, dús hajam, és picivel vastagabb szemöldököm (de nem az a nagyon gázos típus amitől felfordul az ember gyomra ne a rosszra gondoljatok :D )a hajam barna a szemem sötétbarna.170cm vagyok 65 kg.

19/F

2011. jún. 2. 19:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Hát az emofiúcskáknak tuti fogsz tetszeni : )

Amúgy sajnos tényleg ez a férfiideál mostanában a 15 éves tinip.csáknál...mert hogy "olyanh cukcsih"

2011. jún. 2. 19:58
 2/19 kurbi ***** válasza:

Ilyenk egy kérdést : /

ha már tod h elöny akkor mit akarsz? nyaldle a hajad szed kicsire a szemöldöködet, és ímátkoz h ne az a csaj essen beléd aki nemek tetszik majd :D

2011. jún. 2. 20:05
 3/19 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat :D

Nem érdeklnek az emó p*icsák főleg nem a 15 évesek. 19 éves vagyok nem 15...

Utolsó hozzászoló azt kértem hogy csajok válaszoljanak, hoy nekik mi tetszik az ilyen pasikban, és mire gyúrjak rá. Amúgy meg könnyű neten név nélkül írkálni hogy ezt meg azt csinálnál meg hogy 31 éves férfi vagy... Már bocs de 31 éves férfi hazajön a melóból este inkább megiszik egy sört és tévézik vagy olvas, de biztos nem a gyakorikérdéseket olvasgatja, főleg ezt a topikot... És légyszives ne válaszolj nem azért nyitottam ezt a témát hogy teleírkáld...

2011. jún. 2. 20:07
 4/19 anonim válasza:
50%

sztem is aranyos a kisfiús arc :D ( am a kérdésedre a válasz h h tudod ezt kihasználni sztem maradj önmagad)

17/L

2011. jún. 2. 20:07
 5/19 anonim ***** válasza:
25%

höhö :D

31 éves bunkó, és faja humora van, de te Kérdezó lelkileg vagy inkább kisfiús ha így megzavart.

én max a tökeit vágnám le a helyedben, de az mégis egy normális válasz, ha már... :D

2011. jún. 2. 20:33
 6/19 anonim ***** válasza:
Csak legyél önmagad, ráadásul egy csomó lány nagyon szereti a kisfiús arcú fiúkat :) 20 évesen pl nekem kifejezetten tetszik ha ártatlannak tűnik egy fiú :)
2011. jún. 2. 20:36
 7/19 A kérdező kommentje:
20:07es kösz a választ. Az előttem lévőnek meg üzenem hogy nem kavart fel lelkileg :D csak az idegesít hogy név nélkül neten mindenki nagyon kemény, aztán meg ha belép anyu vagy apu elszégyellik magukat hogy a szex témakört olvasgtaják... az előzményeket meg törlik.. nekem erről ez a véleményem :D
2011. jún. 2. 20:37
 8/19 anonim ***** válasza:
Sohasem szégyelltem a szexualitásomat és nem is fogom sem a szüleim előtt, sem a barátaim előtt. Fontos, hogy felvállald azt amilyen vagy :)
2011. jún. 2. 20:47
 9/19 A kérdező kommentje:

Jajj nem neked írtam! Szerintem összekavartalak, én arra céloztam aki oltani próbált, és arra mondtam hogy kis taknyos kölykök írogatnak és ha az anyjuk látnák milyen oldalakat néznek elszégyellnék magukat.

Bocsi a félreértés miatt nem neked szólt amit írtam:)

2011. jún. 2. 20:52
 10/19 anonim ***** válasza:
Tudom, én is globálisan írtam, a részedre csak az szól, hogy légy önmagad, és örülj ha olyan nőkkel találkozol mint én mert nyert ügyed van egy aranyos mosollyal ;)
2011. jún. 2. 20:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!