Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Babapuncim van! és nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Babapuncim van! és nagyon zavar :S mit gondoltok?

Figyelt kérdés
a fiuknak mejik jön be jobban?
2011. jún. 2. 19:52
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
grrrrr.. azért a barom mégis durva volt, az "epic fail" mégis több humort tükröz.
2011. jún. 2. 22:12
 22/29 anonim ***** válasza:
és hopp, kötekedni? á á, nem én kötöttem bele, én már az "ly" eltörlős részhez írtam :)
2011. jún. 2. 22:15
 23/29 anonim ***** válasza:
58%
egy kicsit elkanyarodtatok a témátol de sebaj.... Nekem speciál nem tetszik a babapunci és tényleg nagyon hamar visszahúznám a bugyit a lányra ha egy olyannal találkoznék.de sokan meg csak azt szeretik.nekem ez olyan mint egy bazi nagy orr,vagy rohadó fog.
2011. jún. 3. 03:14
 24/29 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem meg kamu ez a kérdés, a hülye is tudja, hogy a nekünk pasiknak jobban bejön a babapunci.
2011. jún. 3. 09:52
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
A legjobb fajta a tiéd!
2011. jún. 3. 09:54
 26/29 A kérdező kommentje:
mégis valaki azt irta h undorotik az ilyen puncitol !! nem kamu, és azért irtam j -vel mert így könnyebb :)
2011. jún. 3. 15:15
 27/29 anonim ***** válasza:
82%

"Pasik nagy része azt szereti..."

Inkább ez lett a divatt, még hozzá egy elég hülye divat, és felesleges frusztráció, de aki ilyenek alapján szelektál, hát..

Hogy nyilatkozik mindenki más nevében. Hát egészségetekre pasik, akik egy nő, punci láttán, gondolkodóba esnek, h ez hasonlít e a playboy 35. lévő nő agyonretusált puncijára, és hogy most betegye vagy sem, mert saláta, vagy barna, vagy rózsaszín, vagy isten tudja mi.

Legyenek "kritériumok", de hát ezek.. butaságok.

Bravo!

2011. jún. 3. 16:33
 28/29 anonim ***** válasza:
ne zavarjon :) nekem az a kedvencem
2011. jún. 4. 11:23
 29/29 anonim ***** válasza:
tényleg ne zavarjon, most amúgy is a Tied számít divatosnak, ellenben azoknak a lányoknak akiknek kilógós van, sokkal több kellemetlen megjegyzés kell elviselniük, ami szegénykéknek csak romolbolja az önbizalmát, pedig nem kéne, nekem pl.: a kilógós jobban tetszik.
2011. okt. 9. 02:17
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!