Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Babapuncim van! és nagyon zavar :S mit gondoltok?
Figyelt kérdés
a fiuknak mejik jön be jobban?2011. jún. 2. 19:52
21/29 anonim válasza:
grrrrr.. azért a barom mégis durva volt, az "epic fail" mégis több humort tükröz.
22/29 anonim válasza:
és hopp, kötekedni? á á, nem én kötöttem bele, én már az "ly" eltörlős részhez írtam :)
23/29 anonim válasza:
egy kicsit elkanyarodtatok a témátol de sebaj.... Nekem speciál nem tetszik a babapunci és tényleg nagyon hamar visszahúznám a bugyit a lányra ha egy olyannal találkoznék.de sokan meg csak azt szeretik.nekem ez olyan mint egy bazi nagy orr,vagy rohadó fog.
24/29 anonim válasza:
Szerintem meg kamu ez a kérdés, a hülye is tudja, hogy a nekünk pasiknak jobban bejön a babapunci.
26/29 A kérdező kommentje:
mégis valaki azt irta h undorotik az ilyen puncitol !! nem kamu, és azért irtam j -vel mert így könnyebb :)
2011. jún. 3. 15:15
27/29 anonim válasza:
"Pasik nagy része azt szereti..."
Inkább ez lett a divatt, még hozzá egy elég hülye divat, és felesleges frusztráció, de aki ilyenek alapján szelektál, hát..
Hogy nyilatkozik mindenki más nevében. Hát egészségetekre pasik, akik egy nő, punci láttán, gondolkodóba esnek, h ez hasonlít e a playboy 35. lévő nő agyonretusált puncijára, és hogy most betegye vagy sem, mert saláta, vagy barna, vagy rózsaszín, vagy isten tudja mi.
Legyenek "kritériumok", de hát ezek.. butaságok.
Bravo!
28/29 anonim válasza:
ne zavarjon :) nekem az a kedvencem
29/29 anonim válasza:
tényleg ne zavarjon, most amúgy is a Tied számít divatosnak, ellenben azoknak a lányoknak akiknek kilógós van, sokkal több kellemetlen megjegyzés kell elviselniük, ami szegénykéknek csak romolbolja az önbizalmát, pedig nem kéne, nekem pl.: a kilógós jobban tetszik.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!