Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Babapuncim van! és nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Babapuncim van! és nagyon zavar :S mit gondoltok?

Figyelt kérdés
a fiuknak mejik jön be jobban?
2011. jún. 2. 19:52
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
51%

A válasz írója 94%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:46

Mai nap még nem futottam bele helyesírás szakértőkben,de már kezdtem hiányolni...

Nem mindegy az neked hogy ír?Nem ly írt hanem j,és akkor mivan?Nem sokára úgy is eltőrlik az ly-t,mert teljessen felesleges,úgy hogy kezdjél hozzá szokni!

2011. jún. 2. 20:53
 12/29 anonim ***** válasza:
61%

pfff..

utolsó, most komolyan ez a véleményed? ugyan, írjunk össze-vissza, mit számít az hogy egy nyelvnek hagyománya van, azt szépen lehet művelni, szabájai vannak. egyszerűsítsük le, és kész. hát ha gondolod akkor lehet egy afféle egyszerűbb nyelvhez való ember lehetsz.

2011. jún. 2. 21:03
 13/29 anonim ***** válasza:
.. én javítom magam utólag. utolsó sorban "lehetsz" helyett inkább "vagy" legyen :)
2011. jún. 2. 21:06
 14/29 anonim ***** válasza:
2011. jún. 2. 21:09
 15/29 anonim válasza:
0%

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:03

Jólvan ne nagy magyarkodjál itt jó ember!

Csak kérdezem!Szerinted egyébként mi a jelentősége annak ha j-al vagy ly-al írsz valamit?Van valami jelentősége?Eltudod olvasni és megtudod érteni?Meg!Akkor mi a problémád?

Te is jobb ha kezdesz hozzá szokni,mert tényleg el akarják törölni az ly-t!Hogy miért pontossan azért mert semmi értelme nincs és nem mellékessen az ilyen helyesírás szakértők miatt mint te és a társad miatt......

2011. jún. 2. 21:09
 16/29 anonim ***** válasza:
90%

legfeljebb nemtelen senkiháziak törölnék el, meg persze megy a népbutítás :) de, míg nemes, komoly emberek használják a nyelvet, nem lehet eltörölni, max már nem fogják tanítani.

de már ma is a "van"-t dupla vével írják szlengben mert az menő "hogy wagy? kösz jól wagyok" ezeken röhögök... de én még tudok ettől normálisan írni, és még másik millió ember is tud, tehát HA hivatalosan nem is lenne "ly" attól még normális emberek használnák.

21 éves vagyok, dehogy nagymagyar. távol álljon tőlem. csak éppen nagyon régi hagyománya van a nyelvünknek, és bár a nyelv állandóan fejlődik, általában előrefele, és nem vissza :D

a másik pedig, hogy csak igen egyszerű embereknek megterhető az hogy néhány szabályt megtanuljanak ;)

2011. jún. 2. 21:21
 17/29 anonim ***** válasza:
kép?
2011. jún. 2. 21:23
 18/29 anonim ***** válasza:
66%

"szabájai vannak"

hát ez hihetetlen.. szidsz valakit, amiért ly helyett j-t írt... és miközben szidod: "szabájai vannak"

BAROM!

2011. jún. 2. 21:36
 19/29 anonim ***** válasza:
0%

aczél te nagyon epic fail vagy:D:D:D:D legalább ha belekötsz valamiér valakibe akkor legalább te lennél jobb benne...amúgy ki a faxom fog itt neked helyesen irni ezen a szaron?elég szaaar vagy sokat nevettem rajtad:D

temeg a babapuncidat hozd szépen ide a farkam közelébe azt tárgyalhatunk:D

2011. jún. 2. 22:00
 20/29 anonim ***** válasza:

LOL! azt írtam volna?

pedig direkt visszaolvastam :))) és azt nem vettem észre :)

ellenben örvendek hogy ti észrevettétek. látjátok-e? ti is figyeltek, nem véletlen.

na ettől függetlenül, ki is volt szemtelen, hadd nézek bele a kicsiny koponyájába?

2011. jún. 2. 22:10
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!