Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért találnak a molett nők nagyobb eséllyel párra mint a mackós férfiak?
Figyelt kérdés
Sok férfit ismerek akiknek bejön a teltebb nők, sőt sok molett lányt látok jóképű pasival. De fordítva mint ha nem is létezne, a csajok 90%ának nem jön be szerintem a mackós pasi. Biztos vannak kivételek csak nem mi felénk az is tuti. Most tudom jön az hogy ha nem tetszik fogyj le meg stb, amit teljesen megértek, de nőknek miért nem mondanak ilyet? Még csak nem is a szép csajokra hajtok pedig hanem inkább az átlagosakra.2011. jún. 2. 18:09
11/13 anonim válasza:
Cáfolom! Inkább a macis pasiknak vannak jobb női, mint fordítva! Sok nő szereti a macis pasikat!
12/13 A kérdező kommentje:
Hol bujkálnak akkor előlem ezek a lányok :D
2011. jún. 2. 21:29
13/13 anonim válasza:
"Mese habbal! Hiába, egyes pasik még önmagukat is becsapják."
Hidd el, én kicsit talán jobban ismerem magamat, mint te. :)
Felőlem lehet akármilyen szép egy lány, ha a személyisége nekem nem megfelelő, akkor képtelen vagyok bármit is érezni iránta. És én úgy látom, hogy ez általában így van a korombeli férfiak között, a nőknél viszont fordítva. (ez szintén személyes tapasztalat)
Bocs az OFF-ért.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!