Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért találnak a molett nők nagyobb eséllyel párra mint a mackós férfiak?
?????????? Hol élsz te? Még ezen az oldalon is nap-mint-nap van olyan kérdés, hogy "hogy mondjam meg a feleségemnek/barátnőmnek", hogy fogyjon le?"
Olyat ritkán látni, hogy a pasikra panaszkodnának, hogy ducibbak. Sőt, nagyon sokan szeretjük a macis alkatot.
Én pl. minden főzési tudományomat latba vetettem, hogy a vékonyka férjemre szexi pocakot varázsoljak. :)
De tény és való, vannak olyan duci lányok is, akik vékony pasival vannak.
Én sose mondom csajnak hogy fogyjon le, egy dolog hogy van egy méret ami felett már nekem se tetszenek, de csak mert szeretem ha törékeny és oda tud hozzám bújni. De elég magas a tűréshatár. És nálam is léteznek nagyobb darab férfiak de akkor is most úgy néz ki a szálkás de legalább az átlagos az egyetlen járható út.
Egyszer komolyan ráírok valakire itt, mert még csak itt olvastam valaha hogy valaki is azt mondta volna hogy mackós pasik jönnek be neki, vagy olyan pasija van.
"Azért, mert a nőknek a külső számít, míg a férfiaknak a belső."
Baromsag, 98%-ban mindket felnel a kulsosegek szamitanak. Ha nem igy gondolod, akkor cafold meg es hivd el randira kvazimodot...
Megcáfoltam.
Hónapok óta egy olyan lánnyal randizok, aki külsőre nem tetszik, de adok esélyt neki, hogy a belsőjével megszerettesse magát. (az már más dolog, hogy nem sikerült neki, de ez nem a külsején múlt)
"(az már más dolog, hogy nem sikerült neki, de ez nem a külsején múlt)"
Mese habbal! Hiába, egyes pasik még önmagukat is becsapják.
A bátyám is macis, vékony barátnője van.
Én teltkarcsú vagyok, nincs barátom.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!