Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy nem vagyok terhes. Akkor meg miért parázok?
Figyelt kérdés
Kb. 4-5 napja késik a menstruációm és ez most eléggé zavar. Már nem vagyok szűz,tartós kapcsolatban élek és MINDIG védekezünk a barátommal. Anyu mondta,hogy neki is rendszertelen a menstruációja és mindig is az volt. Év vége van,most javítok mindenből,tehát sokat stresszelek illetve osztálykiránduláson is most voltunk és hegyet is másztunk. Azt hiszem,ezek is befolyásolják. Már az is megfordult a fejemben,hogy terhes vagyok,de ez hülyeség.Egyébként 3 napja feszül a mellem és néha görcsöl a hasam. Mikor jön már meg és miért késik ennyit?2011. jún. 2. 17:40
1/4 anonim válasza:
Stressz, ennyi.
Nejemnek is volt olyan, hogy közel egy teljes hónap is kimaradt, szóval nyugi, nincs semmi gáz.
2/4 anonim válasza:
Bőven belefér a stresszbe ennyi késés. Nyugi.
3/4 anonim válasza:
Kedves kérdező, lehetsz terhes ha élsz szexuális életet, egyszerűen nincs 100%-os védekezés. Ettől függetlenül valószínűleg csak a stressz miatt késik, de ha egy hétnél többet késik, akkor jobb ha veszel egy terhességi tesztet a biztonság kedvéért.
Megfelelő védekezés mellett nagyon kicsi az esélye, hogy teherbe ess, de nem lehetetlen, ezt mindenkinek észben kell tartania.
Meg ott van a női megérzésed, figyelni kell rájuk, mert az ember megérzései gyakran nagyon is bejönnek. Nem azt mondom egyáltalán, hogy most tuti terhes vagy, de van rá egy kicsi esély, és lehet, hogy tudat alatt a tested már érzékelte a változást.
4/4 Kingaa1 válasza:
5 nap... en ugy olvastam h 5 honapja/...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!