Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nemi élet elkezdése befolyásolja a test fejlődését?
pl 16évesen ha nemi életet elkezd valaki,akkor a test miben változik meg?(lányoknál szűzhártya elszakad,de ezen kívül)?
Ha ebben a korban gyakori a szex akkor milyen károsodás érhet,ha egyártalán vannak következményei?(nem terhességre és nemi betegségekre gondolok!)
pl anyum azt mondta,hogy ne vigyem túlzásba.mire értette?
és nem mindennapi szexre gondolok,hanem kb hetente vagy 2 hetente.
Normális válaszokat.:)
köszönöm.
Nem befolyásolja, csak a terhesség.
Ne vidd túlzásba:
16 éves vagy a tanulás a legfontosabb, annak az idejét szexeled el.
Okosan, felelősségteljesen és védekezve csináld. Úgy veszem észre, hogy tudsz ilyesmiről beszélni édesanyáddal, használd ki ezt a lehetőséget, bármi baj van kérd a segítségét.
Azt szokták mondani, hogy egy nő észreveszi az ilyesmit. Én pl nem változtam semmit utána, de többen is megjegyezték, hogy mennyire megnőiesedtem. Ez inkább valami kisugárzás féle :)
Persze, ha első havivérzés előtt erősen befolyásolhatja. Felgyorsítja a fejlődés ütemét, helyenként fejlettebb leszel... de 16 éves lánynál minden marad a régiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!