Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nemi élet elkezdése befolyás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nemi élet elkezdése befolyásolja a test fejlődését?

Figyelt kérdés

pl 16évesen ha nemi életet elkezd valaki,akkor a test miben változik meg?(lányoknál szűzhártya elszakad,de ezen kívül)?

Ha ebben a korban gyakori a szex akkor milyen károsodás érhet,ha egyártalán vannak következményei?(nem terhességre és nemi betegségekre gondolok!)

pl anyum azt mondta,hogy ne vigyem túlzásba.mire értette?

és nem mindennapi szexre gondolok,hanem kb hetente vagy 2 hetente.

Normális válaszokat.:)

köszönöm.

2011. jún. 2. 17:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Semmi.
2011. jún. 2. 17:29
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha sokat vered a brét, akkor megvakulhatsz! :D
2011. jún. 2. 17:41
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem befolyásolja, csak a terhesség.

Ne vidd túlzásba:

16 éves vagy a tanulás a legfontosabb, annak az idejét szexeled el.

Okosan, felelősségteljesen és védekezve csináld. Úgy veszem észre, hogy tudsz ilyesmiről beszélni édesanyáddal, használd ki ezt a lehetőséget, bármi baj van kérd a segítségét.

2011. jún. 2. 17:44
 4/13 anonim ***** válasza:
LoL előző.
2011. jún. 2. 17:44
 5/13 anonim ***** válasza:
előző előtti.
2011. jún. 2. 17:45
 6/13 anonim ***** válasza:

Azt szokták mondani, hogy egy nő észreveszi az ilyesmit. Én pl nem változtam semmit utána, de többen is megjegyezték, hogy mennyire megnőiesedtem. Ez inkább valami kisugárzás féle :)

Persze, ha első havivérzés előtt erősen befolyásolhatja. Felgyorsítja a fejlődés ütemét, helyenként fejlettebb leszel... de 16 éves lánynál minden marad a régiben.

2011. jún. 2. 17:53
 7/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.:)
2011. jún. 2. 17:55
 8/13 anonim ***** válasza:
ha tényleg sokat szexelsz, akkor megizmosodsz. Már csak az intenzív izomhasználat miatt is.
2011. jún. 2. 18:01
 9/13 A kérdező kommentje:
ehehe:D
2011. jún. 2. 18:46
 10/13 anonim válasza:
Én 17 évesen vesztettem el, és utána úgy vettem észre, hogy nőtt a mellem...persze ez lehet, hogy hülyeség és amúgy is nőtt volna:D De nekem is egyre többen mondták utána, hogy nőiesedtem és állítólag beszédesebb is lettem.Hogy ebből mennyi a valós, nem tudom, én ezeket nem vettem magamon észre:)
2011. jún. 2. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!