Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen élményként élted meg az 1. szexuális együttlétedet?
Igazi szeretkezés volt, szerelemből, semmi fájdalom nem volt, csak egy hihetetlenül jó élmény az akkori párommal, akivel 5 évig voltunk együtt. Már első alkalommal több orgazmus is volt :) Mindenkinek ilyen "elsőt" kívánok :)
30/L (akkor egyébként 16 voltam)
Életem egyik legcsodálatosabb éjszakája volt, sose fogom elfelejeteni. A Szerelmemmel történt, majdnem 18 voltam, Ő 19, előtte egy évet várt rám. Telerakta a szobát gyertyákkal és a kedvenc zenénk szólt... Nagyon gyengéd és figyelmes volt, bár a behatolás nagyon fájt, nem akartam, hogy abbahagyjuk. Az 1. pár kellemetlenebb perc után már nagyon élveztem végig, és sokféle pózt kipróbáltunk. Orgazmusom nem volt, de így is lelki orgazmust éltem át, mikor a barátom elélvezett bennem a hosszú szeretkezés végén (fogamzásgátlót szedek). Azóta is Vele vagyok, és remélem Ő lesz az egyetlen egész életemben. :)
20L
Pozitív élmény volt.Orgazmusom ugyan nem volt akkor még,de semmi fájdalom,semmi kellemetlenség,csak élveztük egymást és tényleg szerelemből történt.Én 15 voltam,ő 19 :) Azóta is együtt vagyunk.
19/l
Pár órával az aktus előtt izgultam, de amikor eljött az ideje, akkor arra gondoltam, hogy ez nem nagy cucc. Fél óráig tartott az egész és nem élveztem el. Valahogy nagyon tágnak éreztem a hüvelyt. Kár volt emiatt 7000-et fizetnem.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!