Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen élményként élted meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen élményként élted meg az 1. szexuális együttlétedet?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 16:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Meghatározó élménynek.
2011. jún. 2. 16:07
 2/10 anonim válasza:
Fájdalmasnak. De megérte mert egy olyan fiúval volt akit nagyon szerettem, és még most is vele vagyok.
2011. jún. 2. 16:14
 3/10 anonim ***** válasza:
70%

Igazi szeretkezés volt, szerelemből, semmi fájdalom nem volt, csak egy hihetetlenül jó élmény az akkori párommal, akivel 5 évig voltunk együtt. Már első alkalommal több orgazmus is volt :) Mindenkinek ilyen "elsőt" kívánok :)

30/L (akkor egyébként 16 voltam)

2011. jún. 2. 16:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Egy az egyben rossz volt. Azóta nem is kívánom a szexet.
2011. jún. 2. 16:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Meghatározó volt. Bár különösebben jónak nem mondanám mivel mindketten ügyetlenek voltunk :). Viszont 5 évet maradtunk együtt és én is 16 voltam akkor. Semmit nem bánok belőle.
2011. jún. 2. 16:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Életem egyik legcsodálatosabb éjszakája volt, sose fogom elfelejeteni. A Szerelmemmel történt, majdnem 18 voltam, Ő 19, előtte egy évet várt rám. Telerakta a szobát gyertyákkal és a kedvenc zenénk szólt... Nagyon gyengéd és figyelmes volt, bár a behatolás nagyon fájt, nem akartam, hogy abbahagyjuk. Az 1. pár kellemetlenebb perc után már nagyon élveztem végig, és sokféle pózt kipróbáltunk. Orgazmusom nem volt, de így is lelki orgazmust éltem át, mikor a barátom elélvezett bennem a hosszú szeretkezés végén (fogamzásgátlót szedek). Azóta is Vele vagyok, és remélem Ő lesz az egyetlen egész életemben. :)

20L

2011. jún. 2. 16:40
 7/10 anonim ***** válasza:

Pozitív élmény volt.Orgazmusom ugyan nem volt akkor még,de semmi fájdalom,semmi kellemetlenség,csak élveztük egymást és tényleg szerelemből történt.Én 15 voltam,ő 19 :) Azóta is együtt vagyunk.

19/l

2011. jún. 2. 16:53
 8/10 anonim ***** válasza:
kicsit kellemetlen volt de attól függetlenül nagyon jó volt élveztem azt ahogy a párom élvezi :) jah és teszem hozzá utána vagy 2 órán keresztül nem bírtam menni ugy fájt a lábam :D
2011. jún. 2. 17:11
 9/10 anonim ***** válasza:

Pár órával az aktus előtt izgultam, de amikor eljött az ideje, akkor arra gondoltam, hogy ez nem nagy cucc. Fél óráig tartott az egész és nem élveztem el. Valahogy nagyon tágnak éreztem a hüvelyt. Kár volt emiatt 7000-et fizetnem.

21/f

2011. jún. 2. 17:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Sz*r volt, és én is küzdök vele azóta...
2011. jún. 3. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!