Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után felhívjam vagy sem?
Figyelt kérdés
Az egyik volt munkatársammal egymásba gabalyodtunk, de tisztáztuk, hogy csak "összebújás" lehet köztünk. Többször beszéltünk erről, már csak a hely és az idő volt kérdéses. Tegnap megtörtént a dolog. Most keressem vagy sem? Igazából azért nem tudom, mert arról is volt szó, hogy talán több alkalom is lesz... 24/L2011. jún. 2. 15:51
13/17 anonim válasza:
ma 16:55 vaok, legalábbis ismi körömben ez a megszokott..
14/17 anonim válasza:
ha rám halgatsz akkor azt csinálsz amit akarsz.
15/17 anonim válasza:
ha rám hallgatsz akkor azt csinálsz amit akarsz.
16/17 A kérdező kommentje:
Akit érdekel, ma keresett... mondjuk csak úgy általános témákat feszegetett. Mizu, hogy éreztem magam stb.
2011. jún. 3. 21:34
17/17 anonim válasza:
tegnap 16:56 vaok, igen elfelejtettem írni, h ha van fejlemény ír!
Kezdésnek nm is rossz, örülök.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!