Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után felhívjam vagy sem?
Figyelt kérdés
Az egyik volt munkatársammal egymásba gabalyodtunk, de tisztáztuk, hogy csak "összebújás" lehet köztünk. Többször beszéltünk erről, már csak a hely és az idő volt kérdéses. Tegnap megtörtént a dolog. Most keressem vagy sem? Igazából azért nem tudom, mert arról is volt szó, hogy talán több alkalom is lesz... 24/L2011. jún. 2. 15:51
2/17 anonim válasza:
Nem értem,mi a bajod a több alkalommal..:)
3/17 anonim válasza:
Ne keresd, ha akar valamit majd keres ő.
Munkahelyen úgyis fogtok találkozni.
4/17 anonim válasza:
Kedves 81 %-os..ő VOLT munkatársat említett,ha nem tévedek...
5/17 A kérdező kommentje:
Már csak volt munkatársam szóval nem fogunk találkozni. Nekem nincs egyáltalán bajom a több alkalommal, sőt... :D Csak azt nem tudom, hogy ő hogyan gondolja. Ezért nem tudom hívjam-e, vagy írjak-e neki. De nem akarok nyomulósnak tűnni.
2011. jún. 2. 16:02
6/17 anonim válasza:
Nyugodtan keresheted te is, nincs abba semmi rossz...
7/17 anonim válasza:
Ne hívd és ne írj neki, majd ő keres ha akar. Ezzel csak kiteregetnéd a lapjaidat. Ha csak szex miatt érdekelne akkor hívhatnád, hogy na mikor lesz a következő alkalom, de nálad ez többről szól. Vigyázz nehogy csalódj.
8/17 A kérdező kommentje:
3:1 a ne keressem javára :)
Azt még nem mondtam, hogy én kezdeményeztem kb. 3 hete egy buli alkalmával, és azóta ment a beszélgetés. Úgyhogy lehet, hogy az már túl sok lenne, ha nő létemre még most is én keresném... :S
2011. jún. 2. 16:14
9/17 anonim válasza:
ma 16:04 vaok.
"Úgyhogy lehet, hogy az már túl sok lenne, ha nő létemre még most is én keresném..." Ha akkor is te léptél és nm volt ellene..továbbra is kezdeményezhetsz.. De Te tudod.
10/17 A kérdező kommentje:
Hmm... És ha mégis keresném mennyi idő teljen el? 1 nap, 2 nap, 1 hét?
2011. jún. 2. 16:28
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!