Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy kisfiú (8éves korig mondjuk) gyakran játszik olyan hogy kislány stb, az lehet azért mert meleg hajlam van benne? Tudom hogy 1000 más dologért is lehet, de ez is benne van, nem?
8 évesen még nincs éles ellentét a nemek között.
És nincs benne feltétlenül hajlam. Csak nevelni kell.
Dehogyis! Ez úgyis majd a későbbiekben fog csak kialakulni. Én is láttam már babázó fiúkat és egyik sem lett meleg. Hagyni kell, hadd játszon, amit szeret.
Különben sztem nincsenek kifejezetten "lányos" és "fiús" játékok. Lányom kisfiú pajtása pl a lányzó pónijaival szokott játszani, ha megunják, autóznak, katonáznak...
Ha azt képzeli, hogy kislány, akkor az inkább arra vall, hogy transzszexuális, nem meleg. Bár annyira nem értek ehhez a témához, szakértőt kellene megkérdezni.
Ugyanakkor meg kell különböztetni azt, hogy lányos játékokkal játszik, azaz például babázik, vagy hogy kifejezetten lánynak öltözik, lányként viselkedik. Csak mert itt a hozzászólóknál is keveredik ez a kettő. Az előbbivel nincs semmi baj véleményem szerint, nem jelent semmit. Ha viszont lánynak öltözik, arra azért érdemes figyelni.
Nálam volt ilyen 5-7 éves koromig. Anyám fodrász és volt szőke parókája. Azt gyakran felvettem és játszottam a fütyimmel. Ráadásul gyakran azt hitték rólam, hogy lány vagyok. Utána semmi. Nem lettem meleg. Max poénból öltözök és festem ki magam csajnak vagy smárolok fiúkkal, de szexelni csak lányokkal szoktam.
21/f
20:19!
Nem értem, hogy mi a bajod. Ártottam neked? Mire véljem a reakciódat?
Egyébként nem teljesen vagyok biszex, mert fiúkkal sosem szexelnék. Csak csók. Számomra szex csak lány és fiú közt lehet. Két fiú vagy két lány között a szex szerintem gusztustalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!