Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ereztek vonzódást (ha kicsit is) lányok iránt?
Figyelt kérdés
Igen? vagy Nem? mindkettő érdekel és az is, hogy hány évesek vagytok.2011. jún. 2. 14:06
42/52 anonim válasza:
csokolóztam már lánnyal,szerintem midnneki kiváncsi rá milyen a saját nemével.sőt többször is volt csók,de nem izgulok rá szal nem nedvesedek be meg nem érzem azt mint mikor pl a pasim izgat vagy vele smárolok. nem vagyok biszex de kiváncsi lennék pl milyen lenne egy csajjal kielégíteni egymást :D 16/L
43/52 anonim válasza:
13:35 vagyok még mindig.
Az orális szex (azonos neművel) mindkettőnktől távol állt, eszközeink meg nem voltak, félbemaradt a dolog:-D
44/52 anonim válasza:
háát nekem egyszer volt csók egy lánnal éshát felizgatott. szóval engem nyugodtan lehet bisexnek mondani szerintem.x'ddd:D 15/L
45/52 anonim válasza:
Igen,de gondolom ez most normális majd elmúlik. De csak egy lánnyal volt még ilyen és igaz ő inkább fiúnak néz ki...a lányok mint olyan nem vonzanak egyáltalán! És szerintem inkább csak kiváncsi vagyok,sokmindennel elfantáziálgatok mostanában...De úgy komolyan a fiúk vonzanak :)
15/L
46/52 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális. Ezt jobb, ha még most 15 évesen megtudod. A királylány királyfiról fantáziálgasson, a királyfi pedig királylányról. Biofiziológiailag ez a normális.
47/52 anonim válasza:
Igen, az egyik barátnőmmel, mivel tudom, hogy ő ugyanolyan, mint én, és rohadtul élveznénk, de még nem jött el az a pillanat. De ki akarom vele próbálni. Amúgy általában pasikról fantáziálok szóval nem tartom vészesnek a dolgot, és nem is tudnám leélni az életem egy nővel. Nekem férfi kell! Az pedig, hogy mit próbálnék ki egy másik dolog. :)
48/52 anonim válasza:
Kérdező, egy összesítést csinálj kérlek
49/52 A kérdező kommentje:
Nem próbál(ta)na: 11
Kipróbál(ta)na: 20
Hogy őszinte legyek elég meglepő számomra ez az arany. Kisebb különbségre számítottam.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2011. jún. 15. 12:04
50/52 anonim válasza:
Több a leszbi/biszex, mint a hetero?:O
Nemár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!