Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ereztek vonzódást (ha kicsit is) lányok iránt?
Engem kifejezetten izgat a dolog hogy lánnyal legyek, de bátortalan vagyok hozzá :D Viszont nem vagyok leszbi. Alapból pasikhoz vonzódom.
19/L
CSak a kiváncsiság szól belőlem, mikor azt mondom igen...de megtenni nem hinném, hogy képes lennék...pláne, ha a párom is ott lenne, akkor már hátul ásnám a gödröket...."az én párommal senki más" alapon :D
22L
Megfordult már a fejemben, de csak egy konkrét lánnyal kapcsolatban, egy csókban biztosan benne lennék, aztán a fantáziálgatás további részében amikor eljutottam odáig, hogy nekem kéne kielégíteni őt, ott arra jutottam, h neeem.
Bár a 3-as megfordult a fejemben.. Vagyis a 4-es, mert mindkettőnk pasija említette már részegen, h meg akarja dugni a másikat, meg a csaj biszex. :D Csak már gondolatban is elértem arra a pontra, h 1) nem lennék képes szerintem csajjal, 2) nem feküdnék le a pasiával 3) nem akarom h a pasim megdugjon mást.
Szóval engem írjál mindkét oldalra 1-1 pontnak (vagy fél-fél pontnak xD).
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!