Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez norbalis?
Figyelt kérdés
15 eves lany vagyok es meg csak 2 baratom volt ... a baratnoim cikiznek miattta es nm tudjak megerteni h en nm jovok ossze szedett vedett pasikkal csak az aki tetszik. Szerintetek jol csinalom a baratnoim szerint most kene kieljem magam.2011. jún. 2. 13:45
1/12 anonim válasza:
jaa, ez katasztrófa.. legyél te is r.banc :DD
2/12 anonim válasza:
teljesen normális, ne hagyd magad, ne süllyedj a szintükre.
Ne légy rib@nc, a pasik sem szeretik hidd el :)
3/12 anonim válasza:
Ha még egy fiúd sem lett volna, az se számítana negatívumnak. Ebben a korban inkább a sok pasas az abnormális. Minél kisebb a forgalmad, annál értékesebb vagy a fiúk szemében.
4/12 anonim válasza:
Milyen bölcs barátnőid vannak...
Aztán majd csodálkoznak amikor Neked normális párkapcsolatod lesz, hogy őket sorban átbas*zák mert már a kutyának sem kellenek. Vagyis én biztos nem szeretnék huszadik lenni sehol. Van egy szám ami belefér de maradjunk az egyjegyűnél :D
6/12 anonim válasza:
Bizony, 15 évesen a 2 is sok, ezek meg azt mondják, hogy "csak"? OMG...
7/12 anonim válasza:
15 évesen a 2 az már sok. Mondjuk én 19 évesen ott tartok, hogy egy se volt még, szal ez meg talán már a ló másik oldala és a túl kevés kategória. Na de az se mindegy, hogy azzal a 2 pasival meddig jutottál. Mert pl ha csak randiztatok párszor, esetleg csók volt, az még nem a világ vége, úgy nem sok. Ha már több is történt, akkor igen. De kevésnek tuti nem kevés, szal ne hallgass a barátnőidre.
8/12 anonim válasza:
Sajnálom hogy ilyen barátnőid vannak! El se képzelem inkább,hogy nekik milyen nagy tapasztalatuk lehet már ennyi évesen.Ez nagyon gáz! Ne légy te is ilyen, hidd el te fogsz jobban járni!:) Légy önmagad!
9/12 anonim válasza:
Najó,én inkább megse szólalok,mer jön a közfelháborodás.. :D De a barátnőiddel megismertethetnél.. :P
10/12 anonim válasza:
te szegény még csak kettő? 15 évesen? Na olvasd el gyorsan a kiírást és amíg el nem múltál 18 vissza ne gyere.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!