Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ezek közül melyik férfi test számotokra a legvonzóbb, és miért?
Figyelt kérdés
1 [link]
2 [link]
3 [link]
4 [link]
5 [link]
6 [link]
7 [link]
8 [link]
9 [link]
10 [link]
2011. jún. 2. 12:20
11/29 anonim válasza:
2. :) Pont ma este álmodtam vele, bár talán az első alkalom volt. :D És fogalmam sincs hogy mért. A többi nem tetszik.
13/29 anonim válasza:
Talán az 1., de igazából egyik sem. 19L
14/29 anonim válasza:
3 és 5. Azért, mert szálkásan izmosak :) Nem kéne sem felfújt, sem nagyon vézna, sem nagyon szőrös...
15/29 anonim válasza:
A 3. és 5. szálkásan izmosak??Egy képet nézünk ??:)
16/29 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik. Nem szeretem sem a tetkókirályokat, sem az izomagyúakat. Egy pasinak legyen egy kis pocakja, ez a minimum!
17/29 anonim válasza:
1, 5, 7. :)
Nekem ezek az abszolút férfias testalkatok. Nem feltétlen a szőrről van szó, bár az sem rossz, ha van :D És a tetoválásokat is szeretem.
20L
18/29 anonim válasza:
ma 13:37
Nálam igen :D Szálkásan izmos= látszik, hogy ki van dolgozva, de nem teljesen, nincs felfújva stb. Ugyan a 3.-nak a karja kicsit vékony, de a hasán látszik, Bruce-nál meg pont fordítva, inkább a karján látszik :D
19/29 anonim válasza:
Csakis a kettes! :) formás,nem túl sovány-nem agyon gyúrt,nem szőrös, és ápoltnak néz ki!Ennyi bőven elég.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!