Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ezek közül melyik férfi test számotokra a legvonzóbb, és miért?
Figyelt kérdés
1 [link]
2 [link]
3 [link]
4 [link]
5 [link]
6 [link]
7 [link]
8 [link]
9 [link]
10 [link]
2011. jún. 2. 12:20
2/29 anonim válasza:
3. és mert csak az tetszik :) 19L
4/29 anonim válasza:
Nekem is a 7. De az 5. sem rossz :)
2. nem a testalkata miatt, hanem a kisugárzása miatt jön be.
5/29 anonim válasza:
Hmm.. valahogy semelyik sem.
De azért az 1. és a 7. nem rossz.
7/29 napietus válasza:
3,6,7 abszolút nem, 9-es túlzás. a többi jó. nem szeretem a túl vékony pasikat, meg az olyan felfújt izmokat sem, mint a 9-esen.
9/29 anonim válasza:
Ezek közül Vin Diesel teste az, ami legközelebb áll az ideálomhoz, bár talán egy kicsit sok...szóval kicsit kevesebb izommal tökéletes lenne. Tom Sellecket imádom, olyan, mint apum :) Magas, bajszos és szőrös :D Talán pont emiatt nem tartom "szexinek" (mármint azért nem, mert tök olyan, mint apum).
10/29 anonim válasza:
Nekem a 4-es. Az ilyen férfiak a gyengéim, imádom! :) ;)
21 L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!