Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha senki nem akar lefeküdni velem?
20 éves srác vagyok, 0 szexuális élettel. Még gimiben volt egyszer egy barátnőm (4 éve), azóta semmi. Egy lány sem talál vonzónak. oké, vannak alapvető elvárásaim, ne legyen túlsúlyos, és valamennyire adjon magára egy lány, de ez szerintem nem olyan sok, én sem vagyok kövér, és igyekszem karban tartani magam... Mégsem vonzódik hozzám senki.
Tudom vannak emberek akik elvannak szex nélkül is és élnek a saját kis világukban, de bennem iszonyat erős a nemi ösztön, akaratlanul is rengeteget gondolok a szexre, hogy mást ne mondjak, naponta átlag 4-5-ször szoktam önkielégíteni. És iszonyatosan frusztrál, hogy ha elmegyek akárhová és látom a rengeteg gyönyörű nőt, akik egyike sem akarna velem lenni. Mihez kezdjek? :(
Ja, a prostik nem megoldás, én csak akkor élvezném igazán ha a partnerem is azért lenne velem, mert akar.
csinos pasi XD meg egy nagy...
A csinos lányoknak a keményfaxú fiúk jönnek be, akik nem tojnak be attól, hogy az ismerősöm ismerőse vagy ki a tököm vagy, hanem odamennek hozzá és megpróbálják még akkor is ha tök esélytelen az ügy.
Az önértékelési gondokkal küzdő luvnyák vágynak a csinos pasira hogy mint a táskát hordhassák az oldalukon. Van akinek ez jön be, de a fenébe is csak nem egy ilyen csajt akarsz?
Látni nem egyszer hogy ott az igazi bombázó és egy akkora kretén kis girnyóval jár, hogy fáj ránézni. Minden újára akadhatna jobb pasi akkor miért ezzel van együtt? Mert ő volt az egyetlen akinek volt vér a pucájában bepróbálkozni nála. Jól néz ki a srác? Nem. Azt a csajt kapja meg amelyiket kinézi magának? Igen. Miért? Beszélgess el vele és rájössz miért ő irányítja az életét, miért neki jut a legjobb meló, a jó nő. Neki miért jön be az élet.
Te is az a fajta pali vagy aki arra vár, hogy majd a nő meghódítja, küzd érte, udvarol neki, hm?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!