Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha senki nem akar lefeküdni velem?
20 éves srác vagyok, 0 szexuális élettel. Még gimiben volt egyszer egy barátnőm (4 éve), azóta semmi. Egy lány sem talál vonzónak. oké, vannak alapvető elvárásaim, ne legyen túlsúlyos, és valamennyire adjon magára egy lány, de ez szerintem nem olyan sok, én sem vagyok kövér, és igyekszem karban tartani magam... Mégsem vonzódik hozzám senki.
Tudom vannak emberek akik elvannak szex nélkül is és élnek a saját kis világukban, de bennem iszonyat erős a nemi ösztön, akaratlanul is rengeteget gondolok a szexre, hogy mást ne mondjak, naponta átlag 4-5-ször szoktam önkielégíteni. És iszonyatosan frusztrál, hogy ha elmegyek akárhová és látom a rengeteg gyönyörű nőt, akik egyike sem akarna velem lenni. Mihez kezdjek? :(
Ja, a prostik nem megoldás, én csak akkor élvezném igazán ha a partnerem is azért lenne velem, mert akar.
Pont ez a gond. Görcsösen keresed a potenciális lányt/lányokat..
Ezt mindenki megérzi ám, én is pl. És amit ilyenkor teszek az az, hogy minél távolabb kerüljek attól a pasitól.
Legjobb lenne nem ezen agyalni mindig. Éld az életed, ismerkedj, de ne céltudatosan.. Egyszer észrevétlenül be fog lépni a kapun az, akit most ennyire görcsösen akarsz....
Szoktam ismerkedni, de nincs olyan sok lehetőségem, mert a baráti köröm elég szűk, csak srácokból áll, és nekik mind rég kapcsolata van, emellett pedig kisvárosban élek, ahol kb mindenki mindenkinek az ismerőse, és így nehéz új lányokkal megismerkedni...
Amúgy kapcsolat lenne a legjobb, de ahhoz nyilván magasabb a mérce, mint a sima szexhez.
Ne görcsölj rá, ha nem foglalkozol velük, maguktól fognak jönni a nők.
Én 20 évesen smároltam életemben először, csaj kezdeményezett. 21 évesen lett barátnőm, a csaj kezdeményezett, bár megbántam, kiderült, hogy nagy k.urva. 22 évesen lett még egy barátnőm, aki már le is feküdt velem, mondanom sem kell, hogy ő akart összejönni velem. Ezzel párhuzamosan kellettem egy másik csajnak is, de nem csaltam meg a barátnőm, de most, miután vége lett annak a kapcsolatnak, megvolt ő is. Lehet, hogy rád is csak később figyelnek majd fel. Kitartás addig is!
23/F
Most akkor "nehéz új lányokkal megismerkedni", vagy van "rengeteg gyönyörű nő" (akikkel meg lehet ismerkedni)?
Mert sajnos a rossz hír az, hogy ismerkedés nélkül nem megy.
Hát utcán vagy ilyesmi nem tudok mit csinálni, ha ott mennék oda hülyének néznének... Szórakozóhelyek meg felénk olyanok hogy mondom, nem nagyon van olyan ember, aki legalább ne az ismerősöd ismerőse lenne. Ezért aztán nem merek nagyon senkire "nyíltan" rámenni, mert nem akarom hogy másnap már a fél város rajtam röhögjön, ha visszautasít... Inkább próbálom figyelni, hogy van-e valami jelzés, ami arra utal hogy szimpatikus vagyok egy lánynak, aztán félrehívni beszélgetni, vagy sétálni, ha közös társaság, de még ha ebbe bele is mennek, mikor tovább akarom vinni a dolgot akkor már visszautasítanak (már csóknál is).
A lécről: mondtam h nem csak a tökéletes külsejű lányokra megyek, de azért egy szintet meg kell üssön. Ha ránézek és nem érzek semmi vonzalmat akkor semmi értelme erőltetni. Nem olyan nagy elvárás szerintem hogy valaki ne legyen túlsúlyos, és adjon a kinézetére valamit.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!