Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar ha nyílvános helyen csókoloznak a párok?
Lehet, hogy egy kicsit túlságosan be vagyok indulva, de engem konkrétan beindít ha látok egy csókolózó párt, pláne ha hallom is.
Vagy a másik lehetőség, hogy irigykedem, de nagyon!
18/L
Engem csak azért zavar, mert ilyenkor elkap a sárga irigység, hogy de jó volna a fiú helyében lenni.
28/f
engem nem zavar.. pláne fiataloknál mondjuk barátokkal mennek meg minden nem együtt laknak nincsenek annyit együtt tökre megértem néha viccből odamegyek a smárolók mellé és elkezdek szürcsögni meg utánozni na az a kedvencem(mmint a reakciók:DD) én is szoktam emberek között, téren, buliba stb..
mellékesen 16/f
Nagyon-nagyon zavar. Bunkóság. Nincsenek tekintettel a másikra. Pláne, ha ezt a 2 méteres körzetemben teszik, ott cuppognak az orrom előtt.
Neveletlen a mai fiatalság.
Én meg koravén.
Engem nem zavar, igaz én nem is vagyok frusztrált és/vagy kétszínű, mint a kérdező és a válaszolók többsége.
Hiába, nem lehetek tökéletes...
én 20/l vagyok a barátom 23/f és mi szoktunk ha úgy van de szerintem úgy is lehet csókolózni hogy nem cuppog meg fröcsög az ember :D
És nem akarunk sem feltűnöskődni sem felvágni az embereknek, ez olyan hülye hozzáállás de komolyan hát kinek milyen a habitusa. És engem se szokott zavarni ha nyilvánosan látok így párokat. Egészségükre, ha nem tetszik amúgy is lehet másfele nézni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!