Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Zavar ha nyílvános helyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar ha nyílvános helyen csókoloznak a párok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 11:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Igen , azt én is birom, hog csokoloznak és közben a csaj másra néz rá, nézi, hogy ki figyeli őket...annyira szánalmas..
2011. jún. 2. 12:29
 12/19 anonim ***** válasza:
87%
Meg jo, csak jatszak az eszuket, hogy rajuk figyeljenek. Illetve gizdulnak, hogy van baratjuk/nojuk. Persze az ilyenek nem sokaig vannak egyutt.
2011. jún. 2. 13:18
 13/19 anonim ***** válasza:
34%

Lehet, hogy egy kicsit túlságosan be vagyok indulva, de engem konkrétan beindít ha látok egy csókolózó párt, pláne ha hallom is.

Vagy a másik lehetőség, hogy irigykedem, de nagyon!

18/L

2011. jún. 2. 15:56
 14/19 anonim ***** válasza:
30%

Engem csak azért zavar, mert ilyenkor elkap a sárga irigység, hogy de jó volna a fiú helyében lenni.

28/f

2011. jún. 2. 16:52
 15/19 anonim ***** válasza:
89%
Igen, k.rvára fel tud húzni. A suliban, ahol jártam, az infó termek egy nagyon szűk folyosón voltak, így ha egyszerre nyitották ki az ajtókat, gyakorlatilag egy fal keletkezett, amin nem lehetett áthatolni, csak ha bezárták az ajtókat. Ráadásul a sok kis ribanc a földön ücsörgött, így azokat is ki kellett kerülni. A legjobban azonban az dühített fel, amikor kis idióták a folyosó közepén nyalták falták egymást és amikor szóltam nekik, hogy húzzanak már az útból, még nekik állt feljebb. Persze nem tették zsebre, amit tőlem kaptak.
2011. jún. 2. 17:40
 16/19 anonim ***** válasza:
3%

engem nem zavar.. pláne fiataloknál mondjuk barátokkal mennek meg minden nem együtt laknak nincsenek annyit együtt tökre megértem néha viccből odamegyek a smárolók mellé és elkezdek szürcsögni meg utánozni na az a kedvencem(mmint a reakciók:DD) én is szoktam emberek között, téren, buliba stb..

mellékesen 16/f

2011. jún. 2. 19:37
 17/19 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon-nagyon zavar. Bunkóság. Nincsenek tekintettel a másikra. Pláne, ha ezt a 2 méteres körzetemben teszik, ott cuppognak az orrom előtt.

Neveletlen a mai fiatalság.

Én meg koravén.

2011. jún. 2. 21:08
 18/19 anonim ***** válasza:
15%

Engem nem zavar, igaz én nem is vagyok frusztrált és/vagy kétszínű, mint a kérdező és a válaszolók többsége.

Hiába, nem lehetek tökéletes...

2011. jún. 2. 21:49
 19/19 anonim ***** válasza:
10%

én 20/l vagyok a barátom 23/f és mi szoktunk ha úgy van de szerintem úgy is lehet csókolózni hogy nem cuppog meg fröcsög az ember :D

És nem akarunk sem feltűnöskődni sem felvágni az embereknek, ez olyan hülye hozzáállás de komolyan hát kinek milyen a habitusa. És engem se szokott zavarni ha nyilvánosan látok így párokat. Egészségükre, ha nem tetszik amúgy is lehet másfele nézni :D

2011. jún. 4. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!