Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Zavar ha nyílvános helyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar ha nyílvános helyen csókoloznak a párok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 11:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%
A puszilkodás nem zavar, de a nyalás-falás már irritál. És szerintem nincs olyan ember, akit ne zavarna. Megvan a véleményem az ilyen emberekről...akik ugye nagyrészt fiatalok, és azt sem tudják, mi fán terem az illem.
2011. jún. 2. 12:05
 2/19 anonim ***** válasza:
79%

Engem igen. Még néha az is, ha filmben látom :D

Szerintem ez is magánügynek kellene legyen, és nem mások előtt kell cuppogni. Legrosszabb, ha ülök a vonaton, előttem vagy mögöttem meg szinte már épphogy nem szexel a pár. Vagy ha baráti társaságban vagyunk, és ők csak egymással vannak elfoglalva, mindenki előtt nyomják, külvilág mintha ott sem lenne.

Bunkóság :)

Mielőtt valaki meggyanúsít, hogy féltékeny vagyok csak, nem, van barátom. De ő se, és én sem lennék képesek mások előtt...

2011. jún. 2. 12:06
 3/19 anonim ***** válasza:
75%

engem zavar, ha távolabbról látom mert irigykedem, ha kis légtérben vagyunk akkor idegesít a cuppogó hang

19/L

2011. jún. 2. 12:07
 4/19 anonim ***** válasza:
92%
Igen, mert ha rájuk nézel, akkor megszólnak, hogy miért nézed őket, és így nem tudod, hogy hová nézzél, mert mindenhol csókolóznak.
2011. jún. 2. 12:07
 5/19 napietus ***** válasza:
86%
nem nézek oda :) egyébként szerintem neveletlenség.
2011. jún. 2. 12:08
 6/19 A kérdező kommentje:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:05

Nem pusziszkodásra gondoltam!Hanem cuppogós nyali falira!

Csak azért mert amikor mentem munkába,annyira nem voltak fiatalok,mármint nem tinik voltak,olyan 25- és 30 között lehettek és egyszerüen olyan hangossan csinálták hogy mér idegsitett és nem irigységből,a csaj még közbe nyögött is,vagy én nem tudom milyen hangokat adott ki,de legszívesebben oda mentem volna és szájon vágtam volna!Nem vagyok konzervatív,de ez már nálam is k@baszta a biztositékot!

2011. jún. 2. 12:11
 7/19 anonim ***** válasza:
90%
Igen, engem kifejezetten zavar. Ha csak egy szájra puszit adnak egymásnak az nem, de amikor már gyomortükrözést végeznek a másikon, az nagyon irritáló.
2011. jún. 2. 12:12
 8/19 anonim ***** válasza:
89%
SZerintem is gusztustalan... szerintem akik ezt csinálják, azok direkt feltűnősködni akarnak,mást nem tudok elképzelni..Én sem csinálom a barátommal, max puszi, meg ölelkezés..
2011. jún. 2. 12:18
 9/19 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem is nagyon idegesítő tud lenni a cuppogás (a sima puszi nem zavar). Egyszer vonaton kb negyed óráig (tök türelmes voltam:D) bírtam, hogy az előttem ülők folyamatosan ezt csinálják, aztán átmentem egy másik vagonba.

Nem tudom miért jó ilyen nyilvánosan szürcsölni egymás szájában. Pedig nem vagyok irigy mert van párom, és puszit mi is szoktunk váltani nyilvánosan de ennél többet nem.

22/L

2011. jún. 2. 12:22
 10/19 A kérdező kommentje:

Nem tudom ki hogy van vele,de ez nekem pofátlanságnak számítt!

Szerintem a legtöbb ember nem tud mit kezdeni ezzel a szituval!

Ráadásul amikor végeztek a csaj nézett bele a szemembe,nem tudom olyan volt mintha nem is maga miatt csinálná,hanem hogy megmutassa a nagyközönségnek hogy milyen jól csókolozik:)nekem ez volt a benyomásom!

2011. jún. 2. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!