Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar ha nyílvános helyen csókoloznak a párok?
Engem igen. Még néha az is, ha filmben látom :D
Szerintem ez is magánügynek kellene legyen, és nem mások előtt kell cuppogni. Legrosszabb, ha ülök a vonaton, előttem vagy mögöttem meg szinte már épphogy nem szexel a pár. Vagy ha baráti társaságban vagyunk, és ők csak egymással vannak elfoglalva, mindenki előtt nyomják, külvilág mintha ott sem lenne.
Bunkóság :)
Mielőtt valaki meggyanúsít, hogy féltékeny vagyok csak, nem, van barátom. De ő se, és én sem lennék képesek mások előtt...
engem zavar, ha távolabbról látom mert irigykedem, ha kis légtérben vagyunk akkor idegesít a cuppogó hang
19/L
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:05
Nem pusziszkodásra gondoltam!Hanem cuppogós nyali falira!
Csak azért mert amikor mentem munkába,annyira nem voltak fiatalok,mármint nem tinik voltak,olyan 25- és 30 között lehettek és egyszerüen olyan hangossan csinálták hogy mér idegsitett és nem irigységből,a csaj még közbe nyögött is,vagy én nem tudom milyen hangokat adott ki,de legszívesebben oda mentem volna és szájon vágtam volna!Nem vagyok konzervatív,de ez már nálam is k@baszta a biztositékot!
Szerintem is nagyon idegesítő tud lenni a cuppogás (a sima puszi nem zavar). Egyszer vonaton kb negyed óráig (tök türelmes voltam:D) bírtam, hogy az előttem ülők folyamatosan ezt csinálják, aztán átmentem egy másik vagonba.
Nem tudom miért jó ilyen nyilvánosan szürcsölni egymás szájában. Pedig nem vagyok irigy mert van párom, és puszit mi is szoktunk váltani nyilvánosan de ennél többet nem.
22/L
Nem tudom ki hogy van vele,de ez nekem pofátlanságnak számítt!
Szerintem a legtöbb ember nem tud mit kezdeni ezzel a szituval!
Ráadásul amikor végeztek a csaj nézett bele a szemembe,nem tudom olyan volt mintha nem is maga miatt csinálná,hanem hogy megmutassa a nagyközönségnek hogy milyen jól csókolozik:)nekem ez volt a benyomásom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!