Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt álmodtam, hogy egy csajjal járok. Szerintetek ez mit jelent? 17/l
Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 08:36
1/5 anonim válasza:
Semmit. Azt, hogy azt álmodtad, hogy egy csajjal jársz :D Nem kell minden álomnak jelentést tulajdonítani ... Ha én minden egyes álmomnál azon filóznék, hogy na ez vajon most mit jelenthetett akkor már rég becsavarodtam volna, ugyanis néha elég beteges álmaim vannak, olyanok amitől még én magam is megijedek :D De ettől függetlenül nem kezdek el rögtön álmos könyveket fellapozgatni. :D A tudatalattimban elraktározott képek sorozata... :) Ennyi. :)
3/5 anonim válasza:
ez azt jelenti hogy leszbikus vagy és az is maradsz ( -.-')
4/5 anonim válasza:
Semmit nem jelent. Én is álmodok ilyeneket :D
5/5 anonim válasza:
Én azt is álmodtam hogy le is fekszek velük.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!