Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lenne egy kérdésem. Ugye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyaszmadar kérdése:

Lenne egy kérdésem. Ugye válaszoltok majd?

Figyelt kérdés
Ennek az oldalnak köszönhetően rájöttem hogy rengeteg sík hü...lye ember van. Nem lehetne értelmesebb kérdéseket feltenni?? Egyes kérdések az értelmi színvonal legalján vannak!!! Ennyire hü...lyék vagytok? Hogy azt is az interneten vad idegenektől kell megkérdezni hogy járjak vele. Vagy hogy lehet ilyet kérdezni hogy milyen stílusúrrá vágjam a nemi szervemnél a szőrt!! Ennyire alacsony az értelmi színvonal ??
2011. jún. 1. 23:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Rosszul csinálod,Igazából én sem vágom!!Pedig én is szoktam nem ilyen f@szságokat de hasonlókat!Am meg lehet hogy tudják mert bakker inkább itt kérdem meg mint a haveromtól hogy milyenre vágjam a farok szőröm :D
2011. jún. 1. 23:12
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
már bocs de az honlap lényege, hogy kérdezz...lehet hülye kérdések, de ez van...azért csinálták ezt a honalapot hogy tudjanak az emberek kérdezni...
2011. jún. 1. 23:12
 3/15 anonim ***** válasza:

Szólásszabadság van vagy mi. Akinek nem tetszik el lehet menni.

Egyébként engem is zavar a sok idióta, de meg kell szokni, lehetne rosszabb is.

2011. jún. 1. 23:14
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Amit máshol nem mertél... Itt megkérdezheted :)
2011. jún. 1. 23:14
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Neked ez az oldal kellett hozzá, hogy erre rájöjj? :D
2011. jún. 1. 23:15
 6/15 A kérdező kommentje:

nem ez az oldal kellett hogy rájöjjek eleve tudtam hogy rengeteg retardált él köztünk.

És igen ez az oldal azzal a céllal jött létre hogy kérdéseket tegyél fel.

De szerintem nem azért hogy egy döntésképtelen senkit csináljanak az emberből. Legyen már saját véleményetek és ne mindent itt kérdezzetek. Nagyobb önállóságot.

2011. jún. 1. 23:19
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem módfelett szórakoztat. Sose éreztem még magam ennyire normálisnak. :D
2011. jún. 1. 23:21
 8/15 A kérdező kommentje:
de szerintem ha feltenném azt a kérdést hogy mi a különbség egy kémiai szerkezetben a cisz és transz között elég kevesen tudnának válaszolni. Mert a válaszolok EGY RÉSZE ugyan olyan alacsony értelmi szinttel rendelkezik mint a fel tett kérdések
2011. jún. 1. 23:22
 9/15 anonim ***** válasza:
De az objektív kérdés. Nem igazán lehet rá mást felelni, minthogy a cisznél a két hidrogénatom a lánc azonos oldalán helyezkedik el, míg a transznál átellenes oldalon. Meg értelmes emberekkel nem mernek kötözködni, ellenben egy fanszőrzet kaliberű embert simán leolthatnak. :DD
2011. jún. 1. 23:27
 10/15 anonim ***** válasza:

ez az oldal baromi jó..sok embernek a véleménye EGY helyen. felteszel egy kérdést és mindenki elmondhatja a véleményed..

és egy pasinak mondjuk nincs 20 női haverja, és én meg sem bízom bennük..lehet hnap már mástól hallom vissza..itt meg..mondhatok akár mit és vannak nagyon jó ötletek is

te meg ne nézegesd az oldalt az ennyi na páá

2011. jún. 1. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!