Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lemértem,512g-ot nyom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemértem,512g-ot nyom a herezacskóm. Ez normális?

Figyelt kérdés
Azt hallottam a lányok a nagyheréjű férfiakat szeretik, az igazi "bikákat". Kicsit aggódok.
2011. jún. 1. 22:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Indulhatsz az egetverő hereverő bajnokságon.
2011. jún. 1. 22:38
 12/17 anonim ***** válasza:
grat viheted ki a piacra, sikere lesz mint libamájnak
2011. jún. 1. 22:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem neked az agyadra ment valami. A lányok nem nézi a méreteket. Na jó, mondjuk ne legyen a pasi sokkal alacsonyabb és a szélte és a hossza ne legyen teljesen azonos. De kb ennyi. Mások a szempontok, tök mindegy, hogy mekkora zacskók himbálóznak rajtad, mert míg a férfiak vizuális beállítottságúak, addig a nők nem. Szóval ne a saját fejeddel gndolkozz, hogy te megnézel egy nőt és neked nyilván fontos, hogy milyen melle, segge van, ezzel nincs is baj. De mi nők nem így működünk. Most őszintén, nem tudom felidézni még azt se, hogy a mostani pasimnak mekkora van. Az illatát azt igen, a hangját is, de hogy mekkora a zacsija... És az előzőekét sem...
2011. jún. 1. 22:57
 14/17 anonim ***** válasza:
Gratulálunk, ha igaz ön jogosult egy műtétre, ha esetleg göröngyös a felszíne a heré(k)nek az bizony daganat. Jobb minél előbb orvoshoz menni vele, mert áttételes lehet. Meg ha túl nagyra nő kitüremkedik a belső burkából az pedig igen fájdalmas. Jobb vagy bal? Most a jobboldali heredaganatok vannak többségben.
2011. jún. 2. 00:14
 15/17 anonim ***** válasza:
beszartam ezen a kérdésen....és ezek a válaszok :D
2011. jún. 2. 00:54
 16/17 anonim ***** válasza:

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:57

:) Bocsi, én is csaj vagyok, de nekem azért nem mindegy, hogy egy fél kilós here fityeg e a pasimnak odalent... Mondjuk, az sem hiszem el, hogy te élveznéd.

Egyébként kamu a kérdés..

2011. jún. 2. 01:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Ekkorát már szó szerint tudsz magadnak VERNI :D :D
2011. jún. 2. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!