Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak kíváncsiság képpen. Egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak kíváncsiság képpen. Egy átlag 20 éves fiúnak kb hány lány "volt már meg"? 20év körüli pasik infóját várnám.

Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 21:45
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszolóknak. Egyébként lány vagyok.

És nekem elég rosszul esik, ha egy fiúnak a nagyon sokadik vagyok.. :\ Ezért érdeklődöm mi az átlag. Nekem 2 fiúval volt "szexuális kapcsolatom". És az első 11 hónap volt, a 2. pedig jelenleg is tart. (19 éves vagyok)

2011. jún. 1. 22:15
 12/23 anonim ***** válasza:

9 volt

18/F

2011. jún. 1. 22:19
 13/23 anonim ***** válasza:
21:50 Mi a baj?:S Mitől vagy ennyire elkeseredve?
2011. jún. 1. 22:21
 14/23 anonim ***** válasza:
ettől miért vagy elkeseredve? nem az határozza meg h mit jelent neki az együttlét h hányadik vagy. én lány vagyok, volt pár kalandom, stb, de attól h vki sokadik még lehet h sokkal többet jelent mint sok együttvéve aki előtte volt.
2011. jún. 1. 22:34
 15/23 anonim ***** válasza:

Engem nem is igazán az zavar,ha egy pasinak sok nő megvolt már előttem,hanem az ha ezeknek a 90%-a egyéjszakás.

Egy alkalom volt mikor nem zavart,de az nekem is csak egy éjszaka volt. :)

21L

2011. jún. 1. 22:35
 16/23 anonim ***** válasza:

24 vagyok, 7 lánnyal voltam eddig.

Mindegyikkel jártam is. 20 éves koromban azt hiszem a 4. barátnőm körül járhattam.

2011. jún. 1. 22:43
 17/23 anonim ***** válasza:
Ősszel leszek 20, még szűz, ámbár barátnőm van egy ideje.
2011. jún. 1. 22:44
 18/23 anonim ***** válasza:
Amúgy, az tényleg zavaró, ha a sokadik vagy, de ha előtted nem működött a kapcsolata valakinek és utána újba kezdett, azzal nincs mit tenni. Végülis nem az a fontos, hogy előtted mi volt, hanem hogy veled mi van. Komolyodik az ember idővel. Ha te szakítasz vele évek után után valamilyen okból, akkor szégyellnie kellene téged a következő barátnője előtt? Nem hiszem. Az emberrel nem csak olyan dolgok történnek amit megtervez. Így alakult... nem csak egy éjszakás kapcsolatokban, részegen, érzelmek nélkül lehet szexelni valakivel. A pasik sem csak strigulákat húzgálnak :)
2011. jún. 1. 23:02
 19/23 anonim ***** válasza:

Most már tudom, hogy miért érzem azt, hogy a mai 18-20-22 éves korosztály az, ami után meg lehet húzni a "normális ember" nevű vonalat...annál fiatalabbak már az egy éjszakás kapcsolatot preferálják és szerintem azt se tudják hogy mi az a szex, amíg nem lesz baj...:S

Köszönöm hogy ti még vagytok*.*

2011. jún. 1. 23:11
 20/23 Ottesz válasza:
Eddig 1 :D 19F
2011. jún. 1. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!