Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok nektek mi számít?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok nektek mi számít?

Figyelt kérdés
Mi számít nektek Csajok, hoszúság, vastagság vagy ez nem számít vagy mi számít nektek? Sok véleményt várok!
2011. jún. 1. 20:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nem tudom orvos látta-e a szemedet, de odaírtam hogy van kivétel. nem megyek k*rvázni, nincs rá szükségem mert van barátnőm, és valószínűleg én is tapasztalatból beszélek. lehet kicsit több van mint neked
2011. jún. 1. 21:12
 12/17 anonim ***** válasza:
21:12es. a méret számít, és nem arra gondolok hogy minnél nagyobb annál jobb, hanem minden lánynak van egy mérete, és nem mindegy mit dugunk be oda.
2011. jún. 1. 21:17
 13/17 anonim ***** válasza:

az előző vagyok

az lemaradt hogy a 21:12-essel egyetértek

2011. jún. 1. 21:17
 14/17 anonim ***** válasza:
akkor örüljél neki-.-én is örülök neki h nekem van.problem?
2011. jún. 1. 21:18
 15/17 anonim válasza:

21:12-es vagyok:

előzőnek: igen, ezt tudom, de mivel a kiírásban hossúzság-vastagság szerepelt, nem rövidség-vékonyság, automatikusan a nagyobb végletekben gondolkoztam. ;)

2011. jún. 1. 21:20
 16/17 anonim ***** válasza:

ne legyen ku rva nagy mert az fáj meg ne legyen kisfiú méret ennyiben számít de mért ez a fontos?

most mi a jó ha a lányoknak számitana vagy ha nem számitan melyik lenne a jó válasz????

ez olyan mintha mi kérdezznéknk meg h a nagy vagy a kisebb mell a jó?

2011. jún. 1. 22:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Az a legfontosabb hogy kő kemény legyen, de megfelel egy normál farok is nem kell extra méret :D
2011. jún. 2. 14:31
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!