Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok nektek mi számít?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok nektek mi számít?

Figyelt kérdés
Mi számít nektek Csajok, hoszúság, vastagság vagy ez nem számít vagy mi számít nektek? Sok véleményt várok!
2011. jún. 1. 20:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
ez jó kérdés erre én is kíváncsi vagyok. szerintem lefogják írni hogy a méret nem számít de ez csak ámítás...
2011. jún. 1. 20:45
 2/17 muhamadali ***** válasza:
Az számít hogy tudod-e használni... B@rom vagy!
2011. jún. 1. 20:45
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
MInden lány ki akarja próbálni egy jó nagy kukival!!! de ha szerelem van akkor mind1 mekkora nem attól lesz a legjobb ;) :D
2011. jún. 1. 20:48
 4/17 anonim ***** válasza:
Igen, az számít, hogyan tudod használni. Tapasztalatból mondom, volt egy barátom, neki 20 cm-es volt, tövig benyomni nem tudta, mert fájt nekem. Ennyit a nagy méretről.
2011. jún. 1. 20:50
 5/17 anonim ***** válasza:
Az hogy ne ilyen idiótákkal jöjenek össze mint te aki az idegosztályról került ki!
2011. jún. 1. 20:51
 6/17 anonim ***** válasza:
szerintem a méret igenis lényeg, hisz a lányoknak sem mindegy hogy éppen egy 12 centis dákó van bennük amit alig élveznek vagy egy 17 centis ami pont jó.
2011. jún. 1. 21:00
 7/17 anonim ***** válasza:

az számít b.zmeg,h szeretem,és ő szeret,és nem a testiség a legfontosabb,mert abban nem vmi ügyes,de mint mondtam,nem ez számít.ha neked igen,akk menj ki az útra k.rvázni-.-

16/L

2011. jún. 1. 21:01
 8/17 anonim ***** válasza:

21:01

szerintem ha a testiség tényleg nem számítana akkor nem írtad volna le hogy "nem valami ügyes".

már nem az a világ van mint régen volt. akadnak kivételek de nagyon kevés

2011. jún. 1. 21:05
 9/17 anonim ***** válasza:

?csak az igazat írtam le.ink menj k.rvázni,látszik,h oda való vagy,ajánlom az antifaces felvilágosítóját, az utolsó mondata vmi ilyesmi;"a páromat szeretem,és nem csak kihasználom"

azért írtam h nem nagyon ügyes,h sugaljam,h én így is szeretem,és elfogadom,és NEM HAGYOM EL EZÉRT.

2011. jún. 1. 21:08
 10/17 anonim válasza:

Ilyen hülye kérdést sem olvastam még.

Az végkép hülye válasz, hogy csak az számít, hogy én szeretem meg ő szeret. Igenis, számít a testiség, sőt, az egyik legfontosabb alapja az egésznek.

A legfontosabb tényleg, hogy megtaláld az adott nő gyengéjét és tudj vele játszani.

A hosszúságról és a vastagságról annyit, hogy nekünk is megvan egy "adott méretünk", és ha túl hosszú akkor nem tudod berakni tövig, ha meg túl vastag... hát akkor mondjuk két alkalomnál több nem jut hetente, mert a csaj ordítani fog a fájdalomtól és nem a karjaidba dőlni.

2011. jún. 1. 21:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!