Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlag lány mennyire vehető rá a vízbefojtós szerepjátékra?
Figyelt kérdés
Pl. katonanő-fogoly. Meg kéne kötözni, és a fejemet belenyomni egy kád vízbe.
Lányok megcsinálnák, ha a párjuk ezt szeretné?
Tévhit, hogy előbb-utóbb vízbefúlás lesz belőle, aki nem hülye ott nem fog tragédia történni.
2011. jún. 1. 18:30
1/12 anonim válasza:
David Carradine is pont így gondolta...
Ha a csajban nincsenek szadista hajlamok, nem fog belemenni ilyenbe.
Ha nincs elég rutinja, mint dominának, akkor meg hamarabb otthagyod a fogad, mint gondolnád.
2/12 anonim válasza:
Jézus... :D
Én fiú vagyok, de soha nem csinálnék a barátnőmmel ilyet :D
Mondjuk amúgy sincs igényem semmilyen szerepjátékra, de ez még nálam is leverte a biztosítékot :D
4/12 anonim válasza:
második: nyugi nálam is:D mi lesz a következ?:D kikötöz egy fáhoiz és 50 botütés utána meg p*csön rúg?:D
5/12 A kérdező kommentje:
David Carradine és a többi idióta aki ebbe belehalt egyedül csinálta, felügyelet nélkül.
2011. jún. 1. 18:37
6/12 anonim válasza:
Hát, érdekes... Ilyen szereposztásban meg aztán főleg, a kérdés alapján arra gondoltam, hogy a fiú nyomná a víz alá a lányt. Fordítva elég komikus és kivitelezhetetlen lenne szerintem, már csak a fizikai adottságainkból kifolyóan is...
7/12 A kérdező kommentje:
Azért kell a kötözés.
2011. jún. 1. 18:42
9/12 anonim válasza:
Sosem lennék ienre képes. Az ismijeim körében sem vehető rá senki!
Naon durva..
Ha az átlagot nézzük sztem nm sokan szerepjátékoznak...
10/12 A kérdező kommentje:
Ez olyan, hogy muszáj ketten csinálni, nem csak az élvezet miatt, hanem így biztonságos. Igazából semmi durva nincs benne, mert még annyi nyomot se hagy mint egy korbácsütés. Ha ketten vagyunk teljesen biztonságos!
2011. jún. 1. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!