Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj? én már semmit nem értek ebből (? )
Figyelt kérdés
A lényeg h múltkor mikor a barátommal voltam szex közben leállt neki...:S de amikor 1-2 perc mlva hozzáértem 1 kis simi erejéig vagy csók, felállt neki újra...én ezt nem értem:S votl oyaln is amikr nagyon fáradt volt akkor állt le neki:S meg volt olyan is amikor az újrakezdés után(apcsolatunk újrakezdése,mert szakítottunk) azért állt le neki mert észre vette h voltam vkivel és ez nem felidegelte hanme szomorú lett, nah nem is ez a lényeg, de áááh :( nemtudom hisz amikro csak fekszünk áll neki, amikro meglát áll neki, amikor írok vmi oylat msn en feláll neki, akkor mi lehet baj? vki segítene ? normális választ kérek szépen, a heyes írásomat és a foggalmazásomat becsmérlő emberek kíméljenek, nem érdekel h most h foggalmazok és írok, kössz2011. jún. 1. 15:03
11/12 A kérdező kommentje:
olvasd már el bmeg, szakítottunk és én azalatt voltam mással, amikor együtt voltunk újra akkor nem csaltam meg! előszőr olvass aztán ossz,kössz
2011. jún. 1. 16:25
12/12 A kérdező kommentje:
meg előtte sem...
2011. jún. 1. 16:31
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!