Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj? én már semmit nem értek ebből (? )
Figyelt kérdés
A lényeg h múltkor mikor a barátommal voltam szex közben leállt neki...:S de amikor 1-2 perc mlva hozzáértem 1 kis simi erejéig vagy csók, felállt neki újra...én ezt nem értem:S votl oyaln is amikr nagyon fáradt volt akkor állt le neki:S meg volt olyan is amikor az újrakezdés után(apcsolatunk újrakezdése,mert szakítottunk) azért állt le neki mert észre vette h voltam vkivel és ez nem felidegelte hanme szomorú lett, nah nem is ez a lényeg, de áááh :( nemtudom hisz amikro csak fekszünk áll neki, amikro meglát áll neki, amikor írok vmi oylat msn en feláll neki, akkor mi lehet baj? vki segítene ? normális választ kérek szépen, a heyes írásomat és a foggalmazásomat becsmérlő emberek kíméljenek, nem érdekel h most h foggalmazok és írok, kössz2011. jún. 1. 15:03
1/12 A kérdező kommentje:
az elmúlt 1 hétben ezen gondolkodtam, h ezek a leállások mi miatt lehetnek :S és tiszta ideges ettem mert mint általában vagy enmtudom h vagytok ezzel lányok, de megfordul a fejetekben h miattatok van. és bennem is megfordult ez :S bár érdekes, mert bármikor feláll neki amikro a közelében vagyok szal enmtudom :S tiszta rossz :S am nekem nem számít a szex ezt a barátomnak is mondtam, szal én enm azért írtam ide mert h szexelni akaork és h mit cisnáljak h ne álljon le, hanem mert zavar h lehet h miattam van :S am enmtudom van neki hereviszere, de az mrá 1 éve megvan neki és még sosem befolyásolta ...
2011. jún. 1. 15:10
2/12 anonim válasza:
Látszik, hogy sok eszed van... És most nem a helyesírásodra gondoltam...
3/12 A kérdező kommentje:
akkor mire ? boci de eléggé idges vagyok meg zaklatott , minden , most alapjáraton,kérlek magyarázd el.
2011. jún. 1. 15:11
4/12 anonim válasza:
hogy vette észre hogy mással voltál?
5/12 A kérdező kommentje:
Nemtudom :S de elszögezem ah írtam nem csaltam meg, de foggalmam sincs h h vette észre :S
2011. jún. 1. 15:26
6/12 A kérdező kommentje:
mert akközött h lefeküdtem amaz sráccal meg újra a barátommal másfél hét különbség volt ...
2011. jún. 1. 15:27
7/12 B.angel válasza:
Óne! Ha kevesebb ilyen lenne, akkor kicsit jobban szeretném a világot! Drága tündérbogaram, szerintem a fejecskédben van a gond. Ha ilyen vagy a valóságban is, ne haragudj, de nem csoda, ha lelankad a pasi tőled. Ezt meg, hogy észrevette, hogy mással voltál... Hagyjuk már! Nem tudom, mit lehetne veletek kezdeni, talán nem illetek össze. Nem kíván annyira, amennyire kell.
8/12 anonim válasza:
az a helyzet hogy egy ribanc vagy. nemcsoda h nem kellesz a pasidnak
9/12 A kérdező kommentje:
nem vagyk ribanc, nem ismersz ,ne ítélkezz, kössz...
AM MEG ÉRTELMES VÁLASZT NE CSUPA HÜLYESÉGET, KÖSZIIIIIIIIIIIIIII
2011. jún. 1. 16:09
10/12 anonim válasza:
hát ha mással is kefélsz miközben barátod van akkor mi vagy ha nem ribanc?:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!