Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vonzódom a tanáromhoz, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzódom a tanáromhoz, mit csináljak?

Figyelt kérdés
A 29 éves magyar tanárom óra után odahívott magához amikor senki sem volt a teremben. Oda akarta adni előbb a dolgozatomat, mint a többieknek, de leejtette, lehajolt érte, és amikor állt volna fel, beleütötte a fejét a mellembe, pedig igen messze álltunk egymástól, szóval valószínűleg direkt csinálta. 5-ös lett a dogám, és gratulált nekem, amikor a többiek közül is lett 5-ös. Azután kikísért, és a megfogta a fenekemet, és belemarkolt, majd megpaskolta, és kivezetett a teremből! Nagyon tetszik nekem, és már tett arra célzást, hogy lefeküdjek vele! Ezek mit jelentenek, és mit csináljak?
2011. jún. 1. 14:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nagy r.banc vagy, ha belemész, de komolyan. Szerinted minek fog tartani?
2011. jún. 16. 21:20
 12/23 anonim ***** válasza:

Az aki azt mondja szegénynek hogy mennyen bele na azt Lógatni kellene .

normálisak vagytok? 29 éves az ember nemmelesleg a magyar TANÁRA és Igen erős a gyanú hogy ez NEM egyetem hanem kemény középiskola ahol a lány sac/kb lehet 14-18 éves.

Sose szoktam kikelni magamból itt de ezek számomra olyan dolgok ahol köpni nyelni nem tudok.

Ha Ezt meghallanám hogyha a lányom tanára bepróbálkozik lányomnál azt hiszem helybe rommá verném a tanárt és az biztos hogy többet iskola közelébe se menne. De szerintem minden szülő ezt tenné azthiszem.

Aki meg a beteges történeteivel Sokkolja szegény lányt az meg inkább hallgasson hogy neki a kije mit csinált és melyik iskolába és hogy vannak most , szépen éldegélnek.

Nem hiszem el hogy ilyen van

2011. jún. 16. 21:36
 13/23 anonim ***** válasza:

Hogy mit csinálj?

Sz.arjál sünt!

2011. jún. 16. 21:50
 14/23 anonim ***** válasza:

Akármilyen istenkirályfasza csávó is, én a tanárommal biztos nem feküdnék le... És ha bármit is jelentenél neki, nem hozna ilyen helyzetbe, mert igen, ezt te is elég keményen megjárhatod...

21L

2011. jún. 16. 21:54
 15/23 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2011. jún. 16. 22:51
 16/23 anonim ***** válasza:
gecc ez kemény...:D
2011. jún. 17. 00:32
 17/23 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy így ne feküdj le vele! Úgy tűnik, ő nem szerelmes beléd, csak szexet akar, én meg alapból nem értek egyet a szerelem nélküli szexszel, de ez magánügy. Viszont valóban büntetné a törvény, szüleid meg kiherélik ha megtudják a dolgot! Én is voltam olyan helyzetben, hogy annyira jól kijöttem egy szexi fiatal tanárommal, hogy máshol, másképp lehetett volna valami köztünk, de épp ezért nem volt soha semmi, csak szép pillantások. Túlleszel rajta, ha nagyon tetszik is most, hidd el.
2011. jún. 17. 08:51
 18/23 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, de tegnap este lefeküstünk, majd meghaltam a gyönyörtől, és szerintem érdemes volt. Most a további kérdésem, hogy ezek után tényleg nem lesz kapcsolatunk? Csak szexre kellettem neki? Igaz hogy az eddigi legjobb szeretkezésem volt, de azért kapcsolatot akarok vele kialakítani...
2011. jún. 17. 11:31
 19/23 anonim ***** válasza:
PFHEJJ :S
2011. jún. 17. 12:46
 20/23 anonim ***** válasza:
bezzeg, ha én ránéztem 29 évesen egy 16-évesre, akkor engem azonnal lepedofiloztak!
2011. jún. 17. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!