Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódom a tanáromhoz, mit csináljak?
Miért kellene erről tudniuk? Egyébként én nem tenném,de a te dolgod. Ismerek olyan házaspárt akik így jöttek össze. A lány meg a tanár összejártak,aztán mikor a lány végzett a gimiben össze is jöttek. Még mindig együtt vannak. A legjobb barátnőm szülei.
22N
En hazinyulra nem lonnek. Csak a gond lesz belole.
37F
Nekem is volt hasonló vonzalom köztem, és a 23 éves tanárom között. Miután elment a suliból, össze is jöttünk, de volt egy-két gubanc, se vele se nélküle, de azóta legjobb barátok vagyunk...azóta is azon röhögünk, hogy hogy tanította nekem az XY órát... :)
Veszélyes lehet, mert a tanárt és téged is kirúghatnak az iskolából, ha kiderül, ugyanis nem lehet viszonyotok.
Ha izgalmat akarsz, akkor viszont biztos kapsz izgalmat :)
Végigülni úgy az óráit, hogy tudjátok mindketten, mit tettetek tegnap, és mit fogtok ma vagy holnap, de senki nem tudja. Lehet játszani a szavakkal, kétértelműen. :) Mindenképpen azt mondom, hogy izgalmas, de veszélyes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!