Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vonzódom a tanáromhoz, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzódom a tanáromhoz, mit csináljak?

Figyelt kérdés
A 29 éves magyar tanárom óra után odahívott magához amikor senki sem volt a teremben. Oda akarta adni előbb a dolgozatomat, mint a többieknek, de leejtette, lehajolt érte, és amikor állt volna fel, beleütötte a fejét a mellembe, pedig igen messze álltunk egymástól, szóval valószínűleg direkt csinálta. 5-ös lett a dogám, és gratulált nekem, amikor a többiek közül is lett 5-ös. Azután kikísért, és a megfogta a fenekemet, és belemarkolt, majd megpaskolta, és kivezetett a teremből! Nagyon tetszik nekem, és már tett arra célzást, hogy lefeküdjek vele! Ezek mit jelentenek, és mit csináljak?
2011. jún. 1. 14:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
82%
Ezek azt jelentik,hogy megakar dugni! Sőt,ha megdughat számíthatsz az 5-ösre! Ha akarod feküdj le vele! Amúgy mennyi idős? Szerintem perverz a fickó,márcsak azért is mert lefejelte a melled! Nem komlet,de ez az én véleményem,azt csinálsz amit akarsz!
2011. jún. 1. 14:15
 2/23 anonim ***** válasza:
komplet*
2011. jún. 1. 14:16
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezek azt jelentik, hogy mindig ötös leszel eztán, mert ha nem, akkor feljelented szépen. Egyébként kamu az egész.
2011. jún. 1. 14:36
 4/23 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu? Csak attól félek, hogy mit szólnának hozzá a barátaim...
2011. jún. 1. 14:51
 5/23 anonim ***** válasza:
Mért kéne tudniuk?
2011. jún. 1. 15:34
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene erről tudniuk? Egyébként én nem tenném,de a te dolgod. Ismerek olyan házaspárt akik így jöttek össze. A lány meg a tanár összejártak,aztán mikor a lány végzett a gimiben össze is jöttek. Még mindig együtt vannak. A legjobb barátnőm szülei.

22N

2011. jún. 1. 15:42
 7/23 anonim ***** válasza:

En hazinyulra nem lonnek. Csak a gond lesz belole.

37F

2011. jún. 1. 15:44
 8/23 anonim ***** válasza:
és te hány éves vagy??
2011. jún. 1. 15:54
 9/23 anonim ***** válasza:
azt hiszem ideje a nyilvános tantermeket be CCTV-zni!
2011. jún. 16. 20:48
 10/23 anonim válasza:

Nekem is volt hasonló vonzalom köztem, és a 23 éves tanárom között. Miután elment a suliból, össze is jöttünk, de volt egy-két gubanc, se vele se nélküle, de azóta legjobb barátok vagyunk...azóta is azon röhögünk, hogy hogy tanította nekem az XY órát... :)

Veszélyes lehet, mert a tanárt és téged is kirúghatnak az iskolából, ha kiderül, ugyanis nem lehet viszonyotok.

Ha izgalmat akarsz, akkor viszont biztos kapsz izgalmat :)

Végigülni úgy az óráit, hogy tudjátok mindketten, mit tettetek tegnap, és mit fogtok ma vagy holnap, de senki nem tudja. Lehet játszani a szavakkal, kétértelműen. :) Mindenképpen azt mondom, hogy izgalmas, de veszélyes!

2011. jún. 16. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!